MacBook Pro 13 inch Mid 2012 nasıldır?

meertkaracan

Femtopat
Daha fazla  
Ucuza denk getirdim. Sizce nasıl? Ne tür şeyler de işime yarar?

1636619068686.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanım amacına bağlı. Oyun için işini görmez onun dışında film dizi yazı yazma tarzı işlerde smooth bir şekilde kullanırsın.

2.000 TL'ye alacağım Photoshop falan kullanabilir miyim?

Ben aktif olarak Photoshop, Illustrator ve After Effects kullanıyorum neredeyse Photoshop'un her nimetinden yararlanıyorum diyebilirim. Üzülerek söylüyorum ki kafanda hayal ettiğin performansının yakınından dahi geçmez. Program çalışmasına çalışır o konuda bir sıkıntı yok ama makinenın alabildiği son official Update macOS Catalina ve yeni OS'ler bu tarz eski makinelarda bayağı güçlük çıkartarak çalışıyorlar. Anlamsız animasyon kasmaları bekletmeler vs. bunlara hazırlıklı olmalısın. Ve muhtemelen seneye çıkacak Adobe programlarını da açmayacaktır bilgisayarın minimum Big Sur ister diye düşünüyorum. Özet olarak alma pişman olursun. Ama ıvır zıvır işler yapacağım yazı yazmak olsun webde takılmak olsun vs. (bu arada YouTube'da dahi ölümüne kasarak çalışacaktır bilgisayarın tam ekran yaparken sayfalarda scroll yaparken vs.) bu işler için alabilirsin ama tasarım için kesinlikle düşünme.

2014 15 inç. MacBook Pro kullanıyorum benim makinemda aynı şekilde zorlanmaya başladı.

edit: şu an fark ettim makinanın rami de 6 gb ve ekran kartı da yok. bu bilgisayarla çok zorlanırsın photoshopda falan.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı