MacBook Pro 16 M2 Pro 19 GPU - War Thunder oyun performansı

Sıcaklık, oyun sırasında 50 derece. Fanlar yarım güç dolaylarında çalışıyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cihazın performansından çok oyunun optimizasyon olarak çok iyi olması oynanabilirliği sağlıyor.

Yıllarca windows kullanmış birisi Mac'i kolayca benimseyebilir mi?
15 sene Windows kullandım. 2 ay sonra Mac fanıydım. Bazısı nefret eder, normaldir. Gönlü oyunlarda kalmıştır. Benim işim gücüm üretkenlik uygulamaları.
Cihazın performansından çok oyunun optimizasyon olarak çok iyi olması oynanabilirliği sağlıyor.
M2 Pro boş bir işlemci değil. War Thunder'da optimize değil. Optimize oyun şuna benziyor Mac üzerinde;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben amacımı anlatayım. Uğraştığım iş için Mac deneyimi önemli bu sebeple kesinlikle Mac edinmem gerek. Ama bu kadar para vermişken en azından birkaç simulasyon oyunumu oynatabilir mi? Diye merak ediyorum açıkçası. (Football Manager, SimCity vs.)

Neden işin için Mac deneyimi önemli? Mac için uygulama mı tasarlıyorsunuz?

Test için War Thunder'ın doğru bir oyun olmadığını söylüyorum.
Anlaşılmıyor dedikleriniz. Oyun optimize olunca cihazın performansı önemini yitiriyor gibi konuşuyorsunuz. War Thunder'ın Native portu olması, Mac'in oyun performansının ölçülmesine engel mi? Windows'ta, PC oyunu doğru değil demek gibi bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı