rapportakal Kilopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 158 3 Mayıs 2023 #1 Merhaba, APFS kısmı gozukmuyor. Disk sil kisminda guid yapinca da gozukmuyor. Biçimlerde nasıl yapilabilir acaba? MacBook Pro 2012MID 15 ve Sierra 10.12.6 kullanıyorum.
Merhaba, APFS kısmı gozukmuyor. Disk sil kisminda guid yapinca da gozukmuyor. Biçimlerde nasıl yapilabilir acaba? MacBook Pro 2012MID 15 ve Sierra 10.12.6 kullanıyorum.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 3 Mayıs 2023 #2 Sierra APFS desteklemiyor. Minimum High Sierra gerekiyor. MBP12'ye HS'den Venturaya kadar istediğiniz sürümü OCLP ile kurabilirsiniz. Son düzenleme: 3 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Sierra APFS desteklemiyor. Minimum High Sierra gerekiyor. MBP12'ye HS'den Venturaya kadar istediğiniz sürümü OCLP ile kurabilirsiniz.
A Archley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 2 Çözümler 30 3 Mayıs 2023 #3 yusufklncc dedi: Sierra APFS desteklemiyor. Minimum High Sierra gerekiyor. MBP12'ye HS'den Venturaya kadar istediğiniz sürümü Ventura ile kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ventura ile değil OCLP ile olucak Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: Sierra APFS desteklemiyor. Minimum High Sierra gerekiyor. MBP12'ye HS'den Venturaya kadar istediğiniz sürümü Ventura ile kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ventura ile değil OCLP ile olucak
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 3 Mayıs 2023 #4 Düzeltme için teşekkürler Artı 0 Eksi
KS KS rapportakal Kilopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 158 3 Mayıs 2023 #5 Archley dedi: Ventura ile değil OCLP ile olucak Genişletmek için tıkla... Surumu yukseltmeyi dusunuyordumda desteklemedigi halde oclp yaparsam ayni islevi görür mü APFS ile. Artı 0 Eksi
Archley dedi: Ventura ile değil OCLP ile olucak Genişletmek için tıkla... Surumu yukseltmeyi dusunuyordumda desteklemedigi halde oclp yaparsam ayni islevi görür mü APFS ile.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 3 Mayıs 2023 #6 Hayır OCLP öyle bir şey değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun takip edin. Artı 0 Eksi
Hayır OCLP öyle bir şey değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun takip edin.
KS KS rapportakal Kilopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 158 3 Mayıs 2023 #7 yusufklncc dedi: Hayır oclp öyle bir şey değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun takip edin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bu videodan yapmaya calisiyordum fakat APFS gorunmedigi icin yapamadim nasıl olabilir acaba biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: Hayır oclp öyle bir şey değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun takip edin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bu videodan yapmaya calisiyordum fakat APFS gorunmedigi icin yapamadim nasıl olabilir acaba biliyor musunuz?
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 3 Mayıs 2023 #8 Dediğim gibi APFS üst sürümlerde gözükür. Sierra'da gözükmez. Diski tamamen seçtiğinize emin olun. Artı 0 Eksi
KS KS rapportakal Kilopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 158 3 Mayıs 2023 #9 yusufklncc dedi: Dediğim gibi APFS üst sürümlerde gözükür. Sierra'da gözükmez. Diski tamamen seçtiğinize emin olun. Genişletmek için tıkla... APFS yok ise ne formatta bicimleyebelirim nasıl yapabilirim sürüm yukseltmeyi acaba adim adim anlatbilir misiniz hocam zahmet olmazsa size de. Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: Dediğim gibi APFS üst sürümlerde gözükür. Sierra'da gözükmez. Diski tamamen seçtiğinize emin olun. Genişletmek için tıkla... APFS yok ise ne formatta bicimleyebelirim nasıl yapabilirim sürüm yukseltmeyi acaba adim adim anlatbilir misiniz hocam zahmet olmazsa size de.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 3 Mayıs 2023 #10 Şu an denediğiniz sürüm ventura mı? Hatanın tam ekran görselini paylaşın. Artı 0 Eksi