MacBook Pro 2017 için MSI Pro MP223 alınır mı?

Bütçe
2500-3000

SeAkman

Decapat
Daha fazla  
Monitör
MSI PRO MP223
2017 MacBook Pro kullanıyorum. Ekranında yaşadığım bir arıza sebebi ile teknik servise başvurdum ve Full ekran değişimi gerektiğini söylediler. Ve ücret oldukça fazla. Bu yüzden evde idareten duran eski bir monitöre Type-C-HDMI dönüştürücü ve HDMI kablosu ile kullanıyorum. Bu monitör göz bozacak derecede çok kötü bir kalitede. Ekranı yaptırmak yerine harici bir monitör ile kullanmayı düşünüyorum. Bütçem dahilinde 2500-3000 TL arasında MSI Pro MP223 monitörü buldum. Bu monitör ile yazılım projelerimi geliştireceğim oyun oynamak gibi bir planım yok. Bu şekilde 2 yıl daha kullanma planım var. Sizce uygun mudur, başka bir model tavsiyeniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baktığın monitör alınır. Önerdiğim düşük bütçeli monitörler arasındadır.
Fakat daha iyisini almanı öneriyorum. Hoparlör var, IPS panel, görüş açısı daha geniş.

Öncelikle öneri için çok teşekkürler. VA panel olması aklıma takılmıştı zaten IPS olması daha iyi olur o yüzden inceleyeceğim. Bütçe olarak biraz aşıyor ama gerçekten güzel duruyor. Bir sorum daha olacak kullandığım MacBook 2K ekran bu monitörler 1920*1080 olduğu için görüntü doğal olarak daha kötü olacak ve ekranın daha büyük olması kötü bir sonuç doğurur mu?

Öncelikle öneri için çok teşekkürler. VA panel olması aklıma takılmıştı zaten IPS olması daha iyi olur o yüzden inceleyeceğim. Bütçe olarak biraz aşıyor ama gerçekten güzel duruyor. Bir sorum daha olacak kullandığım MacBook 2K ekran bu monitörler 1920*1080 olduğu için görüntü doğal olarak daha kötü olacak ve ekranın daha büyük olması kötü bir sonuç doğurur mu?

Ekranın büyük olması kötü bir sonuç doğurmaz. Büyük ekrana çok yakından bakmak kötü sonuç doğurur. Bu yüzden oturma mesafenizi iyi ayarlamanız gerekir.
MacBook 2K olduğundan 2K monitör alman daha iyi bir tercih olurdu. Fakat 1080P'de kötü değildir. Tüm alanlarda çoğunlukla 1080p görüntü kullanılıyor. Fakat işiniz kaliteli görüntüye sahip olmaksa ileride upgrade ediniz.

Ekranın büyük olması kötü bir sonuç doğurmaz. Büyük ekrana çok yakından bakmak kötü sonuç doğurur. Bu yüzden oturma mesafenizi iyi ayarlamanız gerekir.
MacBook 2K olduğundan 2K monitör alman daha iyi bir tercih olurdu. Fakat 1080P'de kötü değildir. Tüm alanlarda çoğunlukla 1080p görüntü kullanılıyor. Fakat işiniz kaliteli görüntüye sahip olmaksa ileride upgrade ediniz.

Tamamdır öneriniz ve yorumunuz için teşekkürler 💙.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı