MacBook Pro 2017 oyun oynarken FPS düşüklüğü

sseonyy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bende MacBook Pro var.15.4 inç yanlış hatırlamıyorsam. Geçen oyun indirmek istedim. Steam'den önceden satın aldığım ETS 2'yi indirdim ve oyunu açtığımda çok kastığını fark ettim ve oyunu kapadım. Daha sonra App Store'dan Asphalt 9'u indirdim ve yine kasma sorunu yaşadım. Bu sorun sizce neden kaynaklanıyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

i7 işlemci ve 16 GB RAM var.

MacBook'lar oyun için değil zaten. İlla oynayacağım diyorsanız YouTube'dan FPS arttırma videolarına bakabilirsiniz.
Biliyorum fakat bizde bir mac daha var aynı model tek farkı inç 13 onda hiç fps düşüklüğü olmadan oynamışlığım var

Bazı MacBook'larda Intel Iris var, bazılarında Intel UHD bir de AMD GPU var. Sizin cihazınızda hangi GPU var?
Intel HD Graphics 630 1536 MB

Biliyorum fakat bizde bir Mac daha var aynı model tek farkı inç 13 onda hiç FPS düşüklüğü olmadan oynamışlığım var.

Intel HD Graphics 630 1536 MB.

Hocam o zaman donması gayet normal. Bootcamp ile Windows kur bir de öyle dene istersen. Sonra CMD'den nihai performans kodunu yaz ve güç ayarlarından onu aktif et.

Biliyorum fakat bizde bir Mac daha var aynı model tek farkı inç 13 onda hiç FPS düşüklüğü olmadan oynamışlığım var.

İnç aslında bizdeki santim biriminin krallık sitemindeki hali demek. İnç isterse 20 olsun. Anakart üzerinde olan işlemci, RAM ve GPU önemli. Eğer Mac sisteminizde AMD veya Intel Iris olsaydı iyi derecede oyun oynayabilirdiniz (sadece belli başlı oyunlar örneğin GTA V veya RE Village gibi) ama sizin cihazda Intel HD var.

Hocam o zaman donması gayet normal. Bootcamp ile Windows kur bir de öyle dene istersen. Sonra CMD'den nihai performans kodunu yaz ve güç ayarlarından onu aktif et.

İnç aslında bizdeki santim biriminin krallık sitemindeki hali demek. İnç isterse 20 olsun. Anakart üzerinde olan işlemci, RAM ve GPU önemli. Eğer Mac sisteminizde AMD veya Intel Iris olsaydı iyi derecede oyun oynayabilirdiniz (sadece belli başlı oyunlar örneğin GTA V veya RE Village gibi) ama sizin cihazda Intel HD var.
Tamamdir hocam çok sağolun

Hocam Peki bir sorum daha var maclerde şey özelliği varmı mesela ben bilgisayarımı iki kullanıcılı yaptım bir kullanıcı macos diğerini windows kullanabilirmiyim bir kullanıcıyı açtığım normal mac sürümü diğerini seçtiğimde windows u kullanabilirmiyim

Tamamdir hocam çok sağ olun.

Hocam peki bir sorum daha var Mac'lerde şey özelliği var mı mesela ben bilgisayarımı iki kullanıcılı yaptım bir kullanıcı macOS diğerini Windows kullanabilir miyim bir kullanıcıyı açtığım normal Mac sürümü diğerini seçtiğimde Windows'u kullanabilir miyim?

Olur hocam. Windows kurarsan macOS bilgisayarda durur ama Windows'tan MacOS'a veya MacOS'tan Windows'a geçmek için bilgisayarı yeniden başlatman gerek.
İkisinin de aynı anda çalışmasını istersen sanal makine kurabilirsin ama sanal makinede performans kaybın olur. Sana tavsiyem Bootcamp ile Windows kurman.

Olur hocam. Windows kurarsan macOS bilgisayarda durur ama Windows'tan MacOS'a veya MacOS'tan Windows'a geçmek için bilgisayarı yeniden başlatman gerek.
İkisinin de aynı anda çalışmasını istersen sanal makine kurabilirsin ama sanal makinede performans kaybın olur. Sana tavsiyem Bootcamp ile Windows kurman.
Hocam bootcamp i kurdugum zaman bilgisayarim komple windows olucak doğrumuyum?

Hocam Bootcamp'i kurdugum zaman bilgisayarim komple Windows olacak doğru muyum?

Komple Windows değil. Hem Windows hem de macOS kullanabileceksin ama ikisi arasında geçiş yapmak istersen bilgisayarı yeniden başlatman gerek.
Sen sadece Windows mu kurmak istiyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı