MacBook Pro 2020 (Intel) ekranı M4 Mac Mini'de monitör olarak kullanılabilir mi?

Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Elimde Macbook Pro 2020 Intel işlemcili versiyonu var. M4 Mac Mini almayı düşünüyorum. Monitör olarak kullanılabilir mi?

Luna Display ile mümkünmüş lakin 90$ gibi bir fiyatı var. Amazon'da arattım, Luna Display yazınca çeşitli dongle'lar çıkıyor lakin aynı işlevi mi görüyor veya performans olarak fark yaratır mı bilmiyorum.

Bunun dışında Wi-Fi ile screen sharing yapma falan da varmış lakin Luna Display'e kıyasla ne kadar performans farkı var bilmiyorum.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Bahsettiğim ürün linki:

Luna Displayin yazılımını yüklemek ve ayarlamalar için öncelikle 1 monitöre ihtiyacın olacaktır.
Mac'in kendi ekran paylaşma özelliğide var macler arasında epey kolaylık sağlıyor tek tıkla ekranı aktarabiliyorsun. Belki buda senin işini çözebilir. Tabi iki yöntem içinde ilk ayarlamayı bir monitörden görüntü alarak sağlamak gerekir. Luna daha konforludur daha kaliteli görüntü alırsın.

Evde en azından bir tv varsa bile oradan ayarlamaları yapabilirsin.

Son düzenleme:
Elimde MacBook Pro 2020 Intel işlemcili versiyonu var. M4 Mac mini almayı düşünüyorum. Monitör olarak kullanılabilir mi?

Luna display ile mümkünmüş lakin 90$ gibi bir fiyatı var. Amazon'da arattım, luna display yazınca çeşitli Dongle'lar çıkıyor lakin aynı işlevi mi görüyor veya performans olarak fark yaratır mı bilmiyorum.

Bunun dışında Wi-Fi ile screen sharing yapma falan da varmış lakin luna Display'e kıyasla ne kadar performans farkı var bilmiyorum.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Bahsettiğim ürün linki:

Hocam merhaba, öncelikle bende böyle bir düşünüyorum da ne yaptınız dediğiniz sistem çalıştı mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı