MacBook Pro 2022 M.2 modeli için USB C - HDMI kablo önerisi

Cerberus5395

Hectopat
Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Dostlar merhaba.

MacBook Pro M.2 kullanıcısıyım var olan Hub'la 2K 165Hz görüntü alamıyorum. Onun yerine USB-C to HDMI kablo veya USB-C HDMI hub arıyorum ama tam olarak uyumlu ne var bir türlü bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Monitörüm Huawei GT 34" 2K 165Hz.

Hublar genelde gerekli bant genişliğini vermez (pahalı modeller hariç).

Monitörde girişi varmış Usb c usb c kablosı ile bağlayabilirsiniz.

Yoksa usb c (laptop) - displayport (monitör) hdmi kablosundan daha mantıklı olur.

Yazdıklarınızı biliyorum. bana kablo veya hub lazım ortalama bütçem 1500 TL. monitörümde usb c girişi monitörün gücü için var ayrıca görüntü aktarımı yapılamıyor.

Yazdıklarınızı biliyorum. bana kablo veya hub lazım ortalama bütçem 1500 TL. monitörümde usb c girişi monitörün gücü için var ayrıca görüntü aktarımı yapılamıyor.
Emin misiniz?

Websitesinden baktığımda görüntü aktarımı olduğu yazıyor. Siz düz usb c kablosuyla denediniz sanırım.

O bütçede zaten hub bulmak mümkün değil.

1746882730307.jpeg

Emin misiniz?

Websitesinden baktığımda görüntü aktarımı olduğu yazıyor. Siz düz usb c kablosuyla denediniz sanırım.

O bütçede zaten hub bulmak mümkün değil.
usb c girişinde güç kablosu takılı.
nette baktığım kadarıyla belkin marka kablolar var 1800 tl civarında ama tam olarak çalışır mı emin olamıyorum

bunu alırım fiyatı sorun değil benim için ama bir ucunu macbooka bir ucunu monitöre bağladığımda monitöre hem güç hemde görüntü mü aktaracak. monitörümde 1 tane usb c girişi var onda da monitörün kendi güç kablosu takılı.

Ve sizin baktığınız sanırım aynı modelin hoparlör destekli olanı

bunu alırım fiyatı sorun değil benim için ama bir ucunu macbooka bir ucunu monitöre bağladığımda monitöre hem güç hemde görüntü mü aktaracak. monitörümde 1 tane usb c girişi var onda da monitörün kendi güç kablosu takılı.
Laptopdan monitöre görüntü aktaracak. Monitörden laptopa güç aktaracak (10W dolayısıyla yok düşünebiliriz)

Websitesinde iki tane usb c girişi olduğu yazıyor.

Laptopdan monitöre görüntü aktaracak. Monitörden laptopa güç aktaracak (10W dolayısıyla yok düşünebiliriz)

Websitesinde iki tane usb c girişi olduğu yazıyor.
anladım ama benimkinde 1 adet usb c var farklı modelde 2 giriş var aynı monitör sadece model kodu farklı ve kendinden hoparlörlü.

1746883201860.png

buradaki gibi benim monitör

anladım ama benimkinde 1 adet usb c var farklı modelde 2 giriş var aynı monitör sadece model kodu farklı ve kendinden hoparlörlü.
Google a yazınca hoparlörlü çıktı. Sizinki başka modelmiş.

O zaman USB-C displayport kablosu almanız lazım. Yukarıda attım bir tane. O işinizi görür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı