MacBook Pro bilgisayara çikolatalı süt döküldü

Kapalı şu an ters de çevirdim yarına falan düzelir diye umarak bekliyorum. Düzelmezse servise soracağım ancak söz konusu Apple ürünleri olunca fahiş fiyat çekiyorlar maalesef.

Evet maalesef dikkat edin ekrana daha fazla sıvı kaçmasın. Düzelmez ise fiyat sorun ona göre bir yol izlersiniz.

MacBook Pro 2020'lerde tüm donanım birbirine entegre. 1-2 sene önce aynı cihazı kola dökülme sebebiyle servise(Ankara Gürgençler)vermiştim 2400 TL gibi bir ücret ödemiştim fakat alt kasa komple değişmişti. Pili, klavyesi, anakart vs. Şu an çok daha fazla ücret çıkar.
Evet en korktuğum da o. 1 2 sene önce 2400 cikardilarsa şimdi 10 15 çıkarırlar gibime geliyor inşallah bozulmamistir. Sizinkine ne olmuştu kola döküldüten sonra? Açılmayı mi bırakmıştı yoksa bu şekilde görüntü falan mı gelmemişti hiç?

Evet en korktuğum da o. 1 2 sene önce 2400 cikardilarsa şimdi 10 15 çıkarırlar gibime geliyor inşallah bozulmamistir. Sizinkine ne olmuştu kola döküldüten sonra? Açılmayı mi bırakmıştı yoksa bu şekilde görüntü falan mı gelmemişti hiç?

Tuşları ve touch pad çalışmıyordu. Şöyle bir şey var bendeki cihazın garantisi vardı. Servise ilk verdiğimde 2400 dediler sistemde öyle yazıyordu sonradan 7K yapmışlardı fakat gidip konuşup 2400'e yaptırmıştım. Cihaz resmen sıfırlanmıştı bayağı işime gelmişti.
Cihazı serv

Bilgisayardan ses geliyor mu? Tek sorun ekran mı?
Evet geliyor klavye ışıkları da yanıyor ancak görüntü gelmiyor bir türlü

Tuşları ve touch pad çalışmıyordu. Şöyle bir şey var bendeki cihazın garantisi vardı. Servise ilk verdiğimde 2400 dediler sistemde öyle yazıyordu sonradan 7K yapmışlardı fakat gidip konuşup 2400'e yaptırmıştım. Cihaz resmen sıfırlanmıştı bayağı işime gelmişti.
Cihazı serv
Anladım hocam siz baya uyguna kapatmışsınız gerçekten maşallah. Peki bendeki gibi bir sorun oluşmadı mı sizde? Yani görüntü gelmeme şeklinde

Evet geliyor klavye ışıkları da yanıyor ancak görüntü gelmiyor bir türlü
Televizyona falan bağlayabiliyormusunuz? Eğer öyleyse büyük ihtimalle ekrana bağlanan bir çip veya kapisatör yanmıştır. Korozyon olmuşta olabilir.

Televizyona falan bağlayabiliyormusunuz? Eğer öyleyse büyük ihtimalle ekrana bağlanan bir çip veya kapisatör yanmıştır. Korozyon olmuşta olabilir.
Deme hocam ya :( televizyona daha önce hiç bağlamamıştım şimdi de görüntü olmadığı için deneyemem de onu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı