MacBook Pro 3.Nesil Alınır Mı?

Bu Apple cihazı alanlarına sadece hava atma olayıyla bakanlar nedeniyle sokakta telefonu çıkarıp birini arayamaz oldum. Biri arıyor, kulağıma koyuyorum, mahalleden geçerken oturanlar falan öküze bakar gibi suratıma bakıyorlar.
Ne alaka Apple hava atma cihazıymıs? Statüyü birkaç bin liralık cihaz mı belirliyor? Yoksa oturduğun semt, bindiğin araba ve giydiğin kıyafetler mi?
Kardeş kabul et veya etme. Zenginlerin hepsinde Apple ürünleri görebilirsin. 10 tane milyonerden 9 tanesi İphone kullanıyor. Nedeni ise tamamen bir komedi. 'Ama hierkesin ehilinde ayfın vhar bendede olqak'. Ya bu kadar komik işte. İşin daha da komik kısımları var. Bunlara anlatamıyorsun da bu ürünlerin daha kötü olduğunu. Hatta gülmekten öldüğün tarafları bile var. Verdiğin paranın yarısına çok daha iyi telefonlar, bilgisayarlar alınıyor. Millet böbreğini satıp İphone alıyor ya :D Onun yerine 1000-1500 TL ye İphone'den daha iyi performans veren telefonlar var. Bak dikkat edersen hep telefondan gidiyorum çünkü güzel ülkemizde nedense telefonlara verilen ilgi inanılmaz büyük. Bilgisayar konusuna girmeye gerek yok 7000 TL lik cihazın içine GTX 750 falan koyuyorlar.

Bu Apple cihazı alanlarına sadece hava atma olayıyla bakanlar nedeniyle sokakta telefonu çıkarıp birini arayamaz oldum. Biri arıyor, kulağıma koyuyorum, mahalleden geçerken oturanlar falan öküze bakar gibi suratıma bakıyorlar.
Ne alaka Apple hava atma cihazıymıs? Statüyü birkaç bin liralık cihaz mı belirliyor? Yoksa oturduğun semt, bindiğin araba ve giydiğin kıyafetler mi?
iPhone kullanıyorum. İnsanlar arasında iPhone 6'yı çıkarınca ''Ooo'' diyorlar, farklı bir cihaz gösterince bir tepki göstermiyorlar. Bu konuyu istediğinle tartışabilirsin. Apple cihazların insanlar üzerindeki etkisini kimse inkar edemez. Telefonlarına sıcak bakıyorum, seviyorum. Ama bilgisayarlarını Windows varken alan adama da ben enayi derim. Kimse kusura bakmasın.

Çok sağolun arkadaşlar, istediğim cevabı aldım. Sanırım 2700TL'ye PC toplayacağım. Konu kilitlenebilir.
Sen bilgisayar'da Windows'dan vazgeçme dostum. Şimdiden hayırlı olsun.

Yarısına daha iyi telefonlar hangisi? Kilit tuşunu en saçma yere koyan LG g3 mi? Yoksa hala Android işletim sistemini kullanan Samsung'lar mı? Önüme İphone 4 ve s6 edge koysalar gene İp4'ü tercih ederim, eski modeli dahi baska markaların en yeni modelinden bile daha iyi. Uzun ömürlülük tasarım hepsi bu cihazlarda. Ama "hava atma cihazı değiller". Kim ne derse desin.
Şuan normal gelirli biri bile gidip herhangi bir yerden taksitle MacBook veyahut İphone sahibi olabilir. Ben hava atma gözüyle bakmıyorum, veya gördüğümde "vaov ayfonu var" demiyorum. İphone'a hava atma gözüyle bakan insanlarda benim gözümde cahildir. Gidip tasarımsız, W. işletim sistemli bir laptop alıcağıma MacBook alıp deyişinizle enayi olmayı tercih ederim.

Yarısına daha iyi telefonlar hangisi? Kilit tuşunu en saçma yere koyan LG g3 mi? Yoksa hala Android işletim sistemini kullanan Samsung'lar mı? Önüme İphone 4 ve s6 edge koysalar gene İp4'ü tercih ederim, eski modeli dahi baska markaların en yeni modelinden bile daha iyi. Uzun ömürlülük tasarım hepsi bu cihazlarda. Ama "hava atma cihazı değiller". Kim ne derse desin.
Şuan normal gelirli biri bile gidip herhangi bir yerden taksitle MacBook veyahut İphone sahibi olabilir. Ben hava atma gözüyle bakmıyorum, veya gördüğümde "vaov ayfonu var" demiyorum. İphone'a hava atma gözüyle bakan insanlarda benim gözümde cahildir. Gidip tasarımsız, W. işletim sistemli bir laptop alıcağıma MacBook alıp deyişinizle enayi olmayı tercih ederim.
İphone 4 alın ve deli gibi kasarken birden bire biten şarjın keyfini çıkarın :) S6 Edge, LG G4, Xperiz Z2. Gerçi Z2 biraz ısınıyor ama tutulmayacak kadar değil. Anlayacağınız İphone'den daha iyi olan bir ton telefon var ama görülmüyor. Anlıyorum sizi benimde sizin gibi Apple fanboyu arkadaşlarım var. Ne dersen de anlatamıyorsun. Özelliklerinden bahset anlatılmıyor. Sadece İphone'de İphone diyorlar.

İstediğin kadar dil dökebilirsin, ancak insanlar yani senin gözündeki ''cahil insanlar'' Apple'nin ürettiği cihazlara havası ve insanlar arasındaki saygısından dolayı yine farklı bakacaklar. Ayrıca telefonda tamam, tasarım önemli de bilgisayar'da ne yapacaksın sen tasarımı? oyunları, programları tasarımla mı çalıştaracaksın? adı üstünde bilgisayar bu açacaksın istediğini yapacaksın. Ayrıca istediğin tasarımsa Msi GS70 gibi bilgisayarlara bakmanı öneririm. Son olarak, neyse ne ama ben ve bir çok kişi bilgisayarda Windows işletim sisteminden şaşmayacağız. Çünkü tasarım ve hava bir yere kadar. Bunlardan sıkılınca, bilgisayarda yapabileceklerin devreye girecektir. Burada ne kadar laf anlatsam da neticenin değişmeyeceğini bildiğim için ben konuşmamı burada bitiriyorum. Konudaki son mesajımdır. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı