MacBook Pro 7.1 için Hangi İşletim Sistemi Kullanılmalıdır?

shell32

Hectopat
Merhaba arkadaşlar Asus macerasına bir son verip bir de Mac denemek için ikinci el bir MacBook'la bilgisayarımı takas ettim. Size danışmak istediğim bişey var. Bilgisayar geldiğinde üzerinde 10.6.8 vardı. Ben bunu mavericks'e yükselttim. Fakat pencere açılıp kapanmalarında veya programların açılırken oluşturduğu slaytlarda takılmalar oluyor. Bu da insanın gözünü rahatsız ediyor. Ben alt sürümlerin hangisine geçmem gerektiğine karar veremedim. Snow leopard, lion , mountain lion sürümleri var yüklemeyi düşündüğüm sizce hangisine geçmeliyim. Ek olarak da mavericks'den nasıl geçeceğim hakkında bilgisi olan var mı ?

• RAM 2 GB
  • Sabit disk alanı 8 GB
  • OS X 10.6.8 veya üstü Eğer yukarıdaki özellikleri karşılayan bir sistem varsa, Mac App Store üzerinden Lion Mountain Lion için Mac güncellemek mümkün olacağını okumuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Ram 4 gb
  • Core 2 duo 2.4 ghz işlemci
  • 128 gb ssd harddisk kullanıyorum

App Store'da Mountain lion veya lion işletim sistemi sürümlerine dair hiç birşey bulunmamakta. Bir şekilde ben mountain lion'u buldum fakat kurulum yapamıyorum. USB'den nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bir tane programdan bahsetmişler lion disk maker diye o da mavericks üzerinde çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ek bilgi aslında konumuzla bi alakası yok :) Asıl konu mac'ime hangi işletim sistemini kurmalıyım ve bu işletim sistemini nasıl kurmalıyım?

Aslında Mavericks ile makinenin ağırlaştığını belirtmiştim ilk mesajımda. Sanırım okurken gözden kaçırdın. Teşekkürler tavsiyen için

Kusura bakmayın. Güncellik açısından da faydalanabileceğiniz, yavaşlatmayan işletim sistemi olarak 10.7 Lion'ı öneririm...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı