MacBook Pro 8 GB RAM vs 16 GB RAM

Ben 2GB ramli bilgisayarımda Java Eclipse'i çok rahat kullanıyorum. Blender 3d'de ise tekli modeller üzerinde çok rahat çalışmalar yapabiliyorum.
Benim bildiğim açılıyor lakin lehimli anakarta SSD ve RAM.

İnternetten 8 GB vs 16 GB MacBook Pro karşılaştırmaları izlersen, belki sorununa cevap bulursun.

Ben 2GB ramli bilgisayarımda Java Eclipse'i çok rahat kullanıyorum. Blender 3d'de ise tekli modeller üzerinde çok rahat çalışmalar yapabiliyorum.

İnternetten 8 GB vs 16 GB MacBook Pro karşılaştırmaları izlersen, belki sorununa cevap bulursun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu var lakin ne kadar sağlıklı bilemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu var lakin ne kadar sağlıklı bilemedim.

Karşılaştırma yapanlar genellikle günlük kullanım ve video düzenleme üzerine konuşmuş.
@Oflulaz dostum hiç Mac deneyimin oldu mu? Soruna böyle başla. Git bir mağazaya dene bence.
Evet oldu lakin ileriye dönelik sıkıntıdan pişman olmamak için aslında uğraşım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı