MacBook Pro A1278 için macOS sürüm önerisi

Catalina kurulumu yaptıktan sonra paylaşmış olduğum YouTube videosu üstündeki işlemlerden başka bir işlem yapmadım. Ventura ve Sonoma imajlarını Sosyalden indirdim. Catalina kurduktan sonra usb imajını aşağıdaki linki kullanarak oluşturabilirsin

Catalina kurulumu yaptıktan sonra paylaşmış olduğum YouTube videosu üstündeki işlemlerden başka bir işlem yapmadım. Ventura ve Sonoma imajlarını sosyalden indirdim. Catalina kurduktan sonra USB imajını aşağıdaki linki kullanarak oluşturabilirsin.

Hocam kleyn adlı hocamın dışında ki. DMG imajlarını Transmac'la USB'ye yazdırdığım da MacBook USB'yi görmüyor. En son bir tane konu açtım bakabilir misiniz? Aslında Catalina istiyorum ama işte Google Drive linki indiremiyorum MediaFire veya cloudfare lazım.

En son mesajlaşma da MacBook USB'yi görmediği hakkında konuştum bir türlü çözemedim. Recovery modda da ağ hatası alıyorum.

Catalina kurulumu yaptıktan sonra paylaşmış olduğum YouTube videosu üstündeki işlemlerden başka bir işlem yapmadım. Ventura ve Sonoma imajlarını Sosyalden indirdim. Catalina kurduktan sonra usb imajını aşağıdaki linki kullanarak oluşturabilirsin

IMG_20231009_170120_635.jpg

Artık diskte görünmüyor APFS, masterboot fark etmiyor.

Son düzenleme:

balenaEtcher ile direk yazdırmaya kafeye gidiyorum umarım olur hocam teşekkür ederim. Eğer yine USB görünmez ise yapacak bir şey yok gibi.

High Sierra kurulumunu yaptım. Catalina USB'yi görmedi o yüzden patcher deneyeceğim gerçi önceden denedim Flash'a yazdırırken hata veriyordu bir kere daha indirip deneyeyim bakalım.
Aslında High Sierra da Bootcamp ile Windows 10 kurabilsem geçmeyeceğim de mecbur bırakıyor.

Catalina patcher kurulumunu yaptım USB hata vermedi bu kez. Yardımınız için çok teşekkür ederim sağ olun kendinize iyi bakın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı