MacBook Pro alınır mı?

MacBook'un tasarımı da çok güzel değil mi mesela ben de 10K civarı notebook alacağım ancak Mac ve Gamebooklar arasında kaldım

Karar verince nedeniyle birlikte belirtir misiniz? Teşekkürler.

Evet tasarımı da çok güzel. Ben sırf oyun oynayabileceğim başka bir platforma sahip olduğum için ve mühendislik okuyup sürekli okula bilgisayar götürdüğüm için MacBook tercih edeceğim galiba.

Macbook pro nun estetiği çok güzel ancak işlemcisi ve ram leri eski Macbook air e göre sizce hangisi mantıklı olur?

Grafik birimi gerektiren işlerle uğraşıyorsanız Intel HD Graphics yetmeyecektir. İşlemci gerektiren işlerle uğraşıyorsanız gayet yeterli, taşınabilir ve uzun ömürlüdür.
Açıkcası daha hangi işlerle uğraştığımı bilmiyorum okula yeni başladım ve hangi programları, işleri yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok.

Evet tasarımı da çok güzel. Ben sırf oyun oynayabileceğim başka bir platforma sahip olduğum için ve mühendislik okuyup sürekli okula bilgisayar götürdüğüm için MacBook tercih edeceğim galiba.
Ne mühendisliğiydi? Program stabilitesi işletim sistemine göre değişiyor çünkü.

Biraz bekle istersen 10 Kasım'da Apple ilk kez ARM mimarili MacBook modellerini (muhtemelen) tanıtacak. Belki ilgini çeker.

- Apple MacBook Pro çok ama çok güçlü bilgisayardır arkadaşlar. Boşuna şu iyi bu iyi demeyelim. Elmaya, armut olamıyorsun diye kızmak, elmanın tadını bozmuyor.

Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve ileride neler yapıp hangi programları kullanacağımı bilmiyorum. Tek düşündüğüm okula giderken götürmem gerektiği ve benim bilgisayarımın 4 KG olması. Macbook hariç Apple ekosistemine sahibim ama okul ve iş için tercih etmeli miyim arada kaldım açıkcası.

Açıkcası daha hangi işlerle uğraştığımı bilmiyorum okula yeni başladım ve hangi programları, işleri yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok.
Yazılım gibi işlerle uğraşacaksanız Hd Graphics yeter diye düşünuyorum. Autocad, 3d Max vb. çizim programları falan kullanırım diyorsanız ekran kartınız yetersiz kalacaktır.

Macbook pro nun estetiği çok güzel ancak işlemcisi ve ram leri eski Macbook air e göre sizce hangisi mantıklı olur?
Yıllardır tutulan modeli var. MQD32TU/A kodlu. Bundan 1 yıl öncesine kadar fiyatı 5 bin civarlarındaydı. Şuan 7 binin de üstüne satılıyor. Kesinlikle o modele bu paralar verilmez. Başlık sahibinin o modelden uzak durmasını tavsiye ederim. Eski bir model çünkü.

Önermem sebebim işlemcisi daha güçlü olması. Air modeli tel sıkıntısı yükseltmeme yapmamak. Yani Pro'da SSD ve RAM yükseltebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…