MacBook Pro alınır mı?

Bir de şu açıdan bakabilir misin rica etsem ? Bahsettiğim macbook pro modelini alırsam okul hayatımda program kullanımı ve genel kullanımda beni idare eder mi ?
Eder.
8. nesil olmasından dolayı biraz çekingenim açıkcası yani şimdi alsam program kullanımlarında donma kasma yapar mı acaba o kısımları hiç bilmiyorum.
Programlar o kadar yormaz bilgisayarı merak etmeyin.

Bu nasil olacak biliyor musunuz? Altinizdaki guclu motorlu Ferrari'yi satip yerine ayni parayla daha gucsuz bir Range Rover almak gibi olacak. Yani o kadar guclu bir laptoptan vazgecip fiyati kazik olan daha gucsuz ve ayni paraya bilgisayar alicaksiniz. Secim size kalmis.

Haklı olabilirsiniz çok fazla Apple sistemini bilmediğim için bir şey diyemiyorum fakat bahsetmek istediğim durum artık oyun oynamadığımdır. Okula götürürken çantamda 4KG bilgisayar taşıyacağım bunu istemedim açıkcası. Almak istediğim Apple laptop benim sıkıntılarımı yeteri kadar götürecek gibi ama programları kullanımda sıkıntı çıkarır mı su anlık bu durumu bilmiyorum.
15.000 tl maksimum
Kullancağınız programları biraz açar mısınız?
Ben de daha çok bilmiyorum fakat bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Okulda öğretilecek programları kullanmak ve ileride iş hayatımda kullanmam gereken programları kullanmak istiyorum.

Haklı olabilirsiniz çok fazla Apple sistemini bilmediğim için bir şey diyemiyorum fakat bahsetmek istediğim durum artık oyun oynamadığımdır. Okula götürürken çantamda 4KG bilgisayar taşıyacağım bunu istemedim açıkcası. Almak istediğim Apple laptop benim sıkıntılarımı yeteri kadar götürecek gibi ama programları kullanımda sıkıntı çıkarır mı su anlık bu durumu bilmiyorum.

15.000 tl maksimum

Ben de daha çok bilmiyorum fakat bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Okulda öğretilecek programları kullanmak ve ileride iş hayatımda kullanmam gereken programları kullanmak istiyorum.
Bence o programları rahat çalıştırır sadece render süresi şu anki laptopunuza göre bir tık artar. Bence Macbook mantıklı.

Huawei ekosistemini daha çok beğendiğim için Matebook X önerirdim. 1KG gibi çok az bir ağırlığa sahip. 10. Nesil işlemci barındırıyor. Ayrıca Matebook X alana Huawei Band 3e bedava. Huawei telefonun varsa çok güzel bir ekosistem oluşturabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı