MacBook Pro alınır mı?

Mustafa0614

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda MacBook Pro M3 çipli versiyonu almayı düşünüyorum. 3 yıllık iPhone ve Windows kullanıcısıyım. Sizce alışmam ne kadar sürer? Hemen çözebilir miyim?

Arayüzünü pek bilmiyorum, iPhone gibi mi acaba? Ona göre alacağım beni bilgilendirir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yakın zamanda MacBook Pro M3 çipli versiyonu almayı düşünüyorum. 3 yıllık iPhone ve Windows kullanıcısıyım. Sizce alışmam ne kadar sürer? Hemen çözebilir miyim?

Arayüzünü pek bilmiyorum, iPhone gibi mi acaba? Ona göre alacağım beni bilgilendirir misiniz?

Karışık değil en fazla 1 ay içinde full hakimi olursun.

Alma sebebiniz nedir? Eğer amacınız netse alışmak gayet kolay.

Ben pil ömrü, stabilite için geçmiştim. Çok memnun kaldım. Hızlıca alıştım.

Tek farkı şu bence. Android ve iphone gibi. Aynı şeyleri yapıyorsunuz ama bazen yöntem farklı oluyor. Macte bazı şeyler windowstan farklı oluyor, en basiti pencere sistemi.

Mac’in kendi sistemini kabul ederseniz, alışması kolay. Pek çok insan hızlıca alışıyor. Sadece windowstan bazı şeylerin farklı olduğunu, windowstakiyle birebir aynı şekilde yapmanın bazen mümkün olmadığını bilmek lazım.

Mac, windows, iphone, android kullanan biri olarak yorumum bu.

Alma sebebiniz nedir? Eğer amacınız netse alışmak gayet kolay.

Ben pil ömrü, stabilite için geçmiştim. Çok memnun kaldım. Hızlıca alıştım.

Tek farkı şu bence. Android ve iphone gibi. Aynı şeyleri yapıyorsunuz ama bazen yöntem farklı oluyor. Macte bazı şeyler windowstan farklı oluyor, en basiti pencere sistemi.

Mac’in kendi sistemini kabul ederseniz, alışması kolay. Pek çok insan hızlıca alışıyor. Sadece windowstan bazı şeylerin farklı olduğunu, windowstakiyle birebir aynı şekilde yapmanın bazen mümkün olmadığını bilmek lazım.

Mac, windows, iphone, android kullanan biri olarak yorumum bu.
Aynı şeyi söyleyip dislike atmışsın kaldırırmısın?

Valorant gibi fps oyunları oynamak için birazda Show olsun Diye
Ne iş yapıyorsun ? Mac ler bana göre sadece show gibi geliyor hafif pili kuvvetli falan filan belki ama performans olarak doyurmuyor.

Ne iş yapıyorsun ? Mac ler bana göre sadece show gibi geliyor hafif pili kuvvetli falan filan belki ama performans olarak doyurmuyor.
Birde Shopify Da mağazam Var Dropshophing Yapıyorum ve Tasarım Yapıyorum Dışarda Frlan Tasarımla İlgili ilham Felan grldiğinde Eve gidece Kadar uçup gidiyor aklımdan Laptop Olmadığı İçin Yapamıyorum dışarda

Valorant gibi FPS oyunları oynamak için biraz da Show olsun diye

Bir de Shopify Da mağazam Var Dropshophing Yapıyorum ve Tasarım Yapıyorum dışarıda Frlan Tasarımla İlgili ilham falan grldiğinde Eve gidece Kadar uçup gidiyor aklımdan Laptop Olmadığı İçin Yapamıyorum dışarıda

Valorant mı :D?
Oynayacağın oyunlar bunlar...
LoL- CS:GO falan oynarsında Valorant şu an İMKANSIZ. LoL denedim geçenlerde 200 FPS oynayabiliyorum M3 Pro'da.

Ekran Resmi 2025-05-19 03.04.11.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı