MacBook Pro ekran sorunu

Bende buna benzer bir sorun vardı YouTube üzerinden araştırdım ve sorunun ekran kartı üzerinde olduğunu gördüm. Lehimleri yerinden oynamış galiba anakartı 180 derece fırında 8 dakika fırınladım(RAM'leri falan çıkartın) soğumasını bekledim sonra taktım sorunum düzelmişti.İlginç Yanı Klavyemin Işığı Açılmıyordu oda düzeldi kısacası sizin sorununuz anakart üzerinde ve fırınlarsanız düzeliceğini düşünüyorum Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
. [Video bana ait değil]

Son düzenleme:
Merhaba, birebir aynı sorunu yaşıyorum (2014 MacBook Pro). Soruna çözüm bulabildiniz mi?

Merhabalar , bu konuyu soru ve ceaplari bastan asagi okudum. Bende de buna benzer bir durum var, jackal262626 umarim cozum bulmusundur. Eger bulduysan bizimle de paylasirmisin? Bende kendi sorunumdan bahsedeyim:

2014 te Amerikadan aldigim 2013 early Macbook cihazimi kullanmaktayim. Cihazimda ekran silme isleminden , tus takimi temizlenmesi, batarya aylik pil kalibrasyonuna kadar ilgilenen bir kullaniciyim. Isim geregi de bootcamp windows kullaniyorum ancak son 1 aydir ozellikle windows calismalarimda , calisma ortasinda ekran kapaniyor ancak sistem calismaya devam ediyor.Bu ekran kararmasi mac isletim sisteminde de nadir de olsa gerceklesiyor Bu durum siklasinca apple servisine biraktim. Kapak mentesemin sert oldugunu muhtemek oradaki kablolara baski yaptigindan bahsettiler , bakim ucreti alip o kablolarda sorun gormediklerini soylerek cihazi geri verdiler. Bende apple web uzerinden destek yazismalari, konusmalar sonucu 2014te aldigim mountain lion isletim sistemine donus yaptim yeniden win kurdum , sorun yine devam etti.

Son gorusmelerimde artik 2013 model macbookun eskidigi, parca tedarigi konusunda 4 yildan fazla yardimci olamayacaklarini ve yine yetkili servise goturmemi tavsiye ettiler, Ozellikle bugunlerde sehirdisinda olmam ve bu sorunun olmasindan kaynakli islerimin aksadigini belirtsemde bir yere kadar ilgili davrandilar. Bugun itibariyle windowsu silip sadece mac isletim sistemiyle devam ediyorum. Ve yaklasik 4 saattir test amacli bir suru sey denedim hala ekrar kararmadi?

Derdimi tam olarak ne anlatabiliyorum ne de cozumunu biliyorum.Gozlemlerim sonucu bu durumun daha cok yazilim ile ilgili oldugu kanaatindeyim.

Tum bunlarin sonucu yukaridaki konuda belirtilen sorunlarda ozellikle @jackal2626in soruna cozum bulunduysa buradan paylasilmasi benim gibi bir cok kullanicaya faydali olucaktir. Apple dan umidimi kestim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…