iWeazy
Decapat
Hocam en ustte yaptiklarimi bir bir yazdim. Bunlarin arasinda SMC reset ve nvram resette var. İse yaramiyor. İlk yaptiklarim bunlar zaten. Sorun bu kadar basit, MacBook hakkinda bilinmesi gereken en temel hususlarla cozulebilecek olsaydi buraya tasima zahmetinde bulunmazdim zaten konuyu.
Hem soru sormus hem cevap yazana muhalefet ediyor gibi dusunmeyin lutfen fakat, rica ediyorum cevap verecek arkadaslar konuyu okuyarak cevap versinler. İlk defa Mac kullanmiyorum, yaklasik 10 yildir kullaniyorum. Ve 10 yildir Mac ile ilgili bildiklerimi, denediklerimi tek tek yazdim konuya, yasanan sorunu cozebilmek adina. Denedigimi yazdigim seyleri cozum onerisi olarak sunmazsaniz sevinirim. Evet yardima ihtiyacim var fakat daha konuyu bile okumadan cevap veren arkadaslarin yardimina degil, Mac konusunda benden daha kidamli ve bilgili insanlarin yardimina ihtiyacim var. Yardim edecek arkadaslara simdiden tesekkurler.
@Recep Baltaş konunun sizin uzmanlik alanina girdigini dusunuyorum. Bir.
Bende buna benzer bir sorun vardı YouTube üzerinden araştırdım ve sorunun ekran kartı üzerinde olduğunu gördüm. Lehimleri yerinden oynamış galiba anakartı 180 derece fırında 8 dakika fırınladım(RAM'leri falan çıkartın) soğumasını bekledim sonra taktım sorunum düzelmişti.İlginç Yanı Klavyemin Işığı Açılmıyordu oda düzeldi kısacası sizin sorununuz anakart üzerinde ve fırınlarsanız düzeliceğini düşünüyorum Link: . [Video bana ait değil]
Son düzenleme: