MacBook Pro format atma

Paris

Hectopat
Elimde MacBook Pro var. MacOS Mavericks sürümüne sahip Mac var ama format atamıyorum internette baktım aynı şekilde yapıyorum ama en son kısıma geldiğimde bu öğe geçici olarak mevcut değil daha sonra tekrar deneyin hatası alıyorum. Yardım edebilir misiniz? Ne yapacağımı bilmiyorum. Pek bilgiye sahip değilim.

Bu adımları izlediniz değil mi?

Cihazın ilk sahibi siz misiniz?

Bir de internet üzerinden macOS kurtarma işlemini Shift-Option-Komut-R tuşlamasıyla deneyin.

Bu adımları izlediniz değil mi?

Cihazın ilk sahibi siz misiniz?

Bir de internet üzerinden macOS kurtarma işlemini Shift-Option-Komut-R tuşlamasıyla deneyin.

ilk sahibi değilim bilgisayarı acar açmaz os x izleyeci ye geliyor os x yükle diyorum app ID şifremi giriyorum daha sonra bu öge geçici olarak olarak mevcut değildir diyor kurtarma işlemini de denedim olmadı (disk i sildim bu arada)

ilk sahibi değilim bilgisayarı acar açmaz os x izleyeci ye geliyor os x yükle diyorum app ID şifremi giriyorum daha sonra bu öge geçici olarak olarak mevcut değildir diyor kurtarma işlemini de denedim olmadı (disk i sildim bu arada)

İlk sahibi olmadığınız için öyle oluyor çünkü cihaza ilk girilen Apple ID’yi girmeniz lazım. Alabiliyorsanız alın, alamazsanız da dediğim gibi cihaz açılmadan önce Shift-Option-Command-R’yi tuşlayın. (İnternete bağlı olmanız gerekmekte.)

İlk sahibi olmadığınız için öyle oluyor çünkü cihaza ilk girilen Apple ID’yi girmeniz lazım. Alabiliyorsanız alın, alamazsanız da dediğim gibi cihaz açılmadan önce Shift-Option-Command-R’yi tuşlayın. (İnternete bağlı olmanız gerekmekte.)
Shift-Option-Command-R denemedim yine aynı yer açıldı ID ve şifreyi alacağım yarın deneyeceğim olmaz ise ne yapacağım?

Shift-Option-Command-R denemedim yine aynı yer açıldı ID ve şifreyi alacağım yarın deneyeceğim olmaz ise ne yapacağım?

İlk önce internet üzerinden kurtarma methodunu deneyin. İşe yaramazsa ve ID’yi alamazsanız, macOS’u flasha yazdırıp yükleme methodunu deneyebilirsiniz. Apple’ın sitesinde Mojave ve High Sierra dosyalarını görüyorum sadece o yüzden bilmediğim kaynaktan önerme yapmaya çekiniyorum. İnternetteki rehberleri takip edebilirsiniz. O da olmazsa artık Apple Store’a götürün. Hatta telefonla ulaşabilirseniz onlar size yardımcı olurlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı