4 429106 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 542 Makaleler 10 Çözümler 4 19 Şubat 2021 #11 Oflulaz dedi: Son olarak kullanırken wifi çekiminde zayıflama oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Valla modem dibimde duruyor o yüzden sağlıklı bir yorum yapamam fakat bağlantı sorunu yaşamadım.
Oflulaz dedi: Son olarak kullanırken wifi çekiminde zayıflama oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Valla modem dibimde duruyor o yüzden sağlıklı bir yorum yapamam fakat bağlantı sorunu yaşamadım.
Enespınar Hectopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 324 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #12 429106 dedi: Valla modem dibimde duruyor o yüzden sağlıklı bir yorum yapamam fakat bağlantı sorunu yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Öncelikle hayırlı olsun, tüm girişler aynı anda kullanılabiliyor mu ve ısınıyor mu?
429106 dedi: Valla modem dibimde duruyor o yüzden sağlıklı bir yorum yapamam fakat bağlantı sorunu yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Öncelikle hayırlı olsun, tüm girişler aynı anda kullanılabiliyor mu ve ısınıyor mu?
Misoju Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 807 7 Ağustos 2021 #13 429106 dedi: Bu hafta aldım, 2-3 gündür kullanıyorum. Ethernet dahil tüm işlevleri gayet düzgün çalışıyor. Fiyatı da emsallerine göre bir tık uygun. Ürün linki Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba üründen memnun musunuz?
429106 dedi: Bu hafta aldım, 2-3 gündür kullanıyorum. Ethernet dahil tüm işlevleri gayet düzgün çalışıyor. Fiyatı da emsallerine göre bir tık uygun. Ürün linki Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba üründen memnun musunuz?
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.312 Makaleler 7 Çözümler 31 7 Ağustos 2021 #14 Misoju dedi: Hocam merhaba üründen memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Aynı üründen ben de almıştım. HDMI girişi geldiği günden beri çalışmadı. USB, Ethernet ve SD kart girişi de bir ay sonra çalışmayı kesti. Önermem.
Misoju dedi: Hocam merhaba üründen memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Aynı üründen ben de almıştım. HDMI girişi geldiği günden beri çalışmadı. USB, Ethernet ve SD kart girişi de bir ay sonra çalışmayı kesti. Önermem.
Misoju Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 807 7 Ağustos 2021 #15 Xoloth dedi: Aynı üründen ben de almıştım. HDMI girişi geldiği günden beri çalışmadı. USB, Ethernet ve SD kart girişi de bir ay sonra çalışmayı kesti. Önermem. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki ne önerir siniz
Xoloth dedi: Aynı üründen ben de almıştım. HDMI girişi geldiği günden beri çalışmadı. USB, Ethernet ve SD kart girişi de bir ay sonra çalışmayı kesti. Önermem. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki ne önerir siniz
G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 7 Ağustos 2021 #16 Misoju dedi: Teşekkür ederim. Peki ne önerir siniz Genişletmek için tıkla... AliExpress‘ten ORICO‘ya bakın. Sağlam markadır.
Misoju dedi: Teşekkür ederim. Peki ne önerir siniz Genişletmek için tıkla... AliExpress‘ten ORICO‘ya bakın. Sağlam markadır.
Misoju Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 807 7 Ağustos 2021 #17 G3258 dedi: AliExpress‘ten ORICO‘ya bakın. Sağlam markadır. Genişletmek için tıkla... Tamam peki başka ne önerirsiniz hepsi burada trendyol gibi yerlerden.
G3258 dedi: AliExpress‘ten ORICO‘ya bakın. Sağlam markadır. Genişletmek için tıkla... Tamam peki başka ne önerirsiniz hepsi burada trendyol gibi yerlerden.
G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 7 Ağustos 2021 #18 Misoju dedi: Tamam peki başka ne önerirsiniz hepsi burada trendyol gibi yerlerden. Genişletmek için tıkla... Ugreen.
Misoju dedi: Tamam peki başka ne önerirsiniz hepsi burada trendyol gibi yerlerden. Genişletmek için tıkla... Ugreen.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.312 Makaleler 7 Çözümler 31 7 Ağustos 2021 #19 Misoju dedi: Teşekkür ederim. Peki ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer cidden kaliteli bir Hub arıyorsanız kendi Hub'ımı satıyorum ben onu önerebilirim. 5 in 1 HDMI USB 3.0 Power Delivery Hub Macbook İçin - USB Çoklayıcı ilanları sahibinden.com'da - 941841677
Misoju dedi: Teşekkür ederim. Peki ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer cidden kaliteli bir Hub arıyorsanız kendi Hub'ımı satıyorum ben onu önerebilirim. 5 in 1 HDMI USB 3.0 Power Delivery Hub Macbook İçin - USB Çoklayıcı ilanları sahibinden.com'da - 941841677
Misoju Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 807 7 Ağustos 2021 #20 G3258 dedi: Ugreen. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam seçenekler arasına onu da ekledim. Xoloth dedi: Hocam eğer cidden kaliteli bir Hub arıyorsanız kendi Hub'ımı satıyorum ben onu önerebilirim. 5 in 1 HDMI USB 3.0 Power Delivery Hub Macbook İçin - USB Çoklayıcı ilanları sahibinden.com'da - 941841677 Genişletmek için tıkla... Hocam siz neden satıyorsunuz. Ben bir de yeni konu açayım
G3258 dedi: Ugreen. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam seçenekler arasına onu da ekledim. Xoloth dedi: Hocam eğer cidden kaliteli bir Hub arıyorsanız kendi Hub'ımı satıyorum ben onu önerebilirim. 5 in 1 HDMI USB 3.0 Power Delivery Hub Macbook İçin - USB Çoklayıcı ilanları sahibinden.com'da - 941841677 Genişletmek için tıkla... Hocam siz neden satıyorsunuz. Ben bir de yeni konu açayım