Valla modem dibimde duruyor o yüzden sağlıklı bir yorum yapamam fakat bağlantı sorunu yaşamadım.Son olarak kullanırken wifi çekiminde zayıflama oluyor mu?
Valla modem dibimde duruyor o yüzden sağlıklı bir yorum yapamam fakat bağlantı sorunu yaşamadım.Son olarak kullanırken wifi çekiminde zayıflama oluyor mu?
Öncelikle hayırlı olsun, tüm girişler aynı anda kullanılabiliyor mu ve ısınıyor mu?Valla modem dibimde duruyor o yüzden sağlıklı bir yorum yapamam fakat bağlantı sorunu yaşamadım.
Hocam merhaba üründen memnun musunuz?Bu hafta aldım, 2-3 gündür kullanıyorum. Ethernet dahil tüm işlevleri gayet düzgün çalışıyor. Fiyatı da emsallerine göre bir tık uygun. Ürün linki
Aynı üründen ben de almıştım. HDMI girişi geldiği günden beri çalışmadı. USB, Ethernet ve SD kart girişi de bir ay sonra çalışmayı kesti. Önermem.Hocam merhaba üründen memnun musunuz?
Teşekkür ederim. Peki ne önerir sinizAynı üründen ben de almıştım. HDMI girişi geldiği günden beri çalışmadı. USB, Ethernet ve SD kart girişi de bir ay sonra çalışmayı kesti. Önermem.
AliExpress‘ten ORICO‘ya bakın. Sağlam markadır.Teşekkür ederim. Peki ne önerir siniz
Tamam peki başka ne önerirsiniz hepsi burada trendyol gibi yerlerden.AliExpress‘ten ORICO‘ya bakın. Sağlam markadır.
Ugreen.Tamam peki başka ne önerirsiniz hepsi burada trendyol gibi yerlerden.
Hocam eğer cidden kaliteli bir Hub arıyorsanız kendi Hub'ımı satıyorum ben onu önerebilirim. 5 in 1 HDMI USB 3.0 Power Delivery Hub Macbook İçin - USB Çoklayıcı ilanları sahibinden.com'da - 941841677Teşekkür ederim. Peki ne önerirsiniz?
Teşekkür ederim hocam seçenekler arasına onu da ekledim.Ugreen.
Hocam siz neden satıyorsunuz.Hocam eğer cidden kaliteli bir Hub arıyorsanız kendi Hub'ımı satıyorum ben onu önerebilirim. 5 in 1 HDMI USB 3.0 Power Delivery Hub Macbook İçin - USB Çoklayıcı ilanları sahibinden.com'da - 941841677
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.