Selamlar arkadaşlar, MacBook Pro cihazım için Type-C to Ethernet, USB, HDMI girişli çoğaltıcı arıyorum. Nette birçok var ama hangisi kalitelidir, iyidir bilmiyorum. Kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum.
Selamlar arkadaşlar, MacBook Pro cihazım için Type-C to Ethernet, USB, HDMI girişli çoğaltıcı arıyorum. Nette birçok var ama hangisi kalitelidir, iyidir bilmiyorum. Kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum.
Anladım hocam. Fazla araştırma yapmadım. Biraz bakındım baya çeşitleri var ama anlayamadım.
O yüzden buraya konuyu açtım.
Apple'da da işte usb, hdmi girişli yok. Ayrı ayrı almak lazım. O da baya pahalı oluyor
Anladım hocam. Fazla araştırma yapmadım. Biraz bakındım bayağı çeşitleri var ama anlayamadım.
O yüzden buraya konuyu açtım.
Apple'da da işte USB, HDMI girişli yok. Ayrı ayrı almak lazım. O da bayağı pahalı oluyor
Merhaba hocam bricklemiş dediğiniz olay tam olarak nedir? Bende yeni mac aldım apple'ın sitesinde baseus modellerini gördüm amazondan aldım baseus usbc hub adaptörü umarım sorun olmaz
Merhaba hocam bricklemiş dediğiniz olay tam olarak nedir? Bende yeni Mac aldım Apple'ın sitesinde Baseus modellerini gördüm Amazon'dan aldım Baseus usbc Hub adaptörü umarım sorun olmaz