DeaCasa
Kilopat
2019 MacBook Pro "13 2 TB3 aldım 4 gün olmadı kullanalı konsolda bazı hatalar ve kernel hataları akıp geçtiğini görüyorum, ilk defa Mac kullanıyorum.
Bazıları da Bluetooth sandbox altında bu normal mi?
Bazı hatalarda direk kernel olarak gözüküyor.
Burada hiç hata gözükmemesi mi gerekir ne düşünüyorsunuz. İlk defa Mac kullandığım için çözemedim cihaz geldiğinde catalina'ya yükseltirken sorun yaşamış olmam beni korkuttu ne önerirsiniz?
Örneğin; "sandbox: Diskarbitrationd(114) System policy: Deny(1) file-read-data /dev/rdisk1s3" "Sandbox: Studentd(543) deny(1) file-read-metadata /Users/macex/Library"
Ek olarak dan, catalina yüklemesi yaparken de diski silerken kextache tarafından kullanıldığından, diski silme hatası alıyordum.
Ne yapmalıyım cihaz, 4 günlük.
Saygılarımla yanıtlarınızı bekliyorum.
Güncel
Bazıları da Bluetooth sandbox altında bu normal mi?
Bazı hatalarda direk kernel olarak gözüküyor.
Burada hiç hata gözükmemesi mi gerekir ne düşünüyorsunuz. İlk defa Mac kullandığım için çözemedim cihaz geldiğinde catalina'ya yükseltirken sorun yaşamış olmam beni korkuttu ne önerirsiniz?
Örneğin; "sandbox: Diskarbitrationd(114) System policy: Deny(1) file-read-data /dev/rdisk1s3" "Sandbox: Studentd(543) deny(1) file-read-metadata /Users/macex/Library"
Ek olarak dan, catalina yüklemesi yaparken de diski silerken kextache tarafından kullanıldığından, diski silme hatası alıyordum.
Ne yapmalıyım cihaz, 4 günlük.
Saygılarımla yanıtlarınızı bekliyorum.
Güncel
Son düzenleme: