MacBook Pro kullanırken iPhone alınmalı mı?

berkay885

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selam. MacBook Pro sahibi olan biri illa iPhone almalı mı, avantajları ne?
Şu an Samsung Galaxy M21 kullanıyorum. IPhone'a geçmeyi düşündüm ama iPhone 11 bana büyük geldi, SE'yi ise kimse tavsiye etmiyor. Herkes MacBook ile iPhone çok iyi çalışıyor diyor. Bundan kasıtları ne, bana ne avantaj sağlayacak, M21 bana sorun çıkartır mı? Artısı ile eksisi ile bu konuda beni aydınlatır mısınız?
Sorumu tam anlatabildim mi bilmiyorum.

Hocam, senkronize kullanırsınız iPhone ile daha iyi kullanabilirisiniz ancak iş adamı vb. değilseniz çok da işinize yaramayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

iPhone alırsanız deneyiminizi iyileştirecektir fakat şart değil. Örnek olarak:
  • Cep telefonunuzdaki internet bağlantısını paylaşmak için telefonunuza dokunmanız gerekmiyor. MacBook'unuz üzerinden internet paylaşımını etkinleştirebiliyorsunuz.
  • iPhone'unuzu MacBook'unuz için kamera ve mikrofon olarak kullanabiliyorsunuz.
  • AirDrop ile kolayca dosya gönderip alabiliyorsunuz.
  • Ekranınızı kolayca yansıtabiliyorsunuz.
  • Mesajlarınıza ve aramalarınıza MacBook üzerinden erişebiliyorsunuz.
  • Panoya bir şey kopyaladığınızda tüm cihazlarınızda kopyalanmış oluyor. Yapıştırmak için ilgili cihaza elle göndermenize gerek kalmıyor.

Merhaba,

iPhone alırsanız deneyiminizi iyileştirecektir fakat şart değil. Örnek olarak:
  • Cep telefonunuzdaki internet bağlantısını paylaşmak için telefonunuza dokunmanız gerekmiyor. MacBook'unuz üzerinden internet paylaşımını etkinleştirebiliyorsunuz.
  • iPhone'unuzu MacBook'unuz için kamera ve mikrofon olarak kullanabiliyorsunuz.
  • AirDrop ile kolayca dosya gönderip alabiliyorsunuz.
  • Ekranınızı kolayca yansıtabiliyorsunuz.
  • Mesajlarınıza ve aramalarınıza MacBook üzerinden erişebiliyorsunuz.
  • Panoya bir şey kopyaladığınızda tüm cihazlarınızda kopyalanmış oluyor. Yapıştırmak için ilgili cihaza elle göndermenize gerek kalmıyor.

Bu özelliklerin bazıları çok güzel ama sanki olmasa olmaz denilecek özellikler değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı