Teşekkürler öneriniz için.Hayır, Pro almanı önermem 16 GB MacBook Air M1 daha iyi.
Teşekkürler öneriniz için.Hayır, Pro almanı önermem 16 GB MacBook Air M1 daha iyi.
Teşekkürler, bu arada hub almayı da düşünüyorum. Öneriniz var mı?256/16GB'lık Air kullanıyorum. 8 GB RAM kesinlikle yetmez diye düşünüyorum, bellek kullanımı neredeyse sürekli 8 GB üzerinde. 256 disk de yetmiyor ama disk zaten hiçbir koşulda yetmez gibi, en azından harici diskle kullanma imkanı var RAM için o da yok.
Henüz ben de almadım. Şimdilik Kingston Nucleum düşünüyorum ama daha araştıracağım.Teşekkürler, bu arada hub almayı da düşünüyorum. Öneriniz var mı?
Teşekkürlerler, değerlendireceğim.Henüz ben de almadım. Şimdilik Kingston Nucleum düşünüyorum ama daha araştıracağım.
256/16GB'lık Air kullanıyorum. 8 GB RAM kesinlikle yetmez diye düşünüyorum, bellek kullanımı neredeyse sürekli 8 GB üzerinde. 256 disk de yetmiyor ama disk zaten hiçbir koşulda yetmez gibi, en azından harici diskle kullanma imkanı var RAM için o da yok.
256/16GB'lık Air kullanıyorum. 8 GB RAM kesinlikle yetmez diye düşünüyorum, bellek kullanımı neredeyse sürekli 8 GB üzerinde. 256 disk de yetmiyor ama disk zaten hiçbir koşulda yetmez gibi, en azından harici diskle kullanma imkanı var RAM için o da yok.
İşletim sistemi kaynaklarını verimli kullanan yazılımlar için bu geçerli olabilir fakat çoğu harici yazılım iyi bellek yönetimi konusunda yetersiz diye düşünüyorum. Tamamen Apple yazılımları ile çalışırsak dediğiniz büyük ölçüde geçerli olabilir. Tarayıcı olarak Safari değil de harici bir browser kullanıp, üçüncü parti birkaç yazılım açıldığında 8 GB RAM işletim sistemi optimizasyonu ile yeterli olabilir mi emin değilim. Sonuçta harici program istediği bellek alanını işletim sistemine geri vermeden nasıl bir optimizasyon yapılabilir? Opera tarayıcı, Unity oyun motoru, Visual Studio for Mac ve Discord aktif kullanıyorum. Böyle bir senaryoda işletim sistemi elinden geleni yapsa bile sekme sayısı arttıkça, Unity'deki proje büyüdükçe bellek sınıra dayanırdı muhtemelen. 8 GB'lık cihaz kullanmadım tabii tahmini konuşuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.