MacBook Pro M3 alınır mı?

roronoa1

Femtopat
Kullanım amacım yazılım geliştirme ve günlük işler (YouTube, dizi, film, müzik). Taşınabilirliği ve gücü için bunu almayı düşünüyorum. Hem uzun ömürlü de olur.
Sizlerin de yorumlarını merak ettim açıkçası.

Şimdiden okuyan, cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Web siteleri üzerine yazılımlar geliştiriyorum hocam. Frontend ve backend. Çok yoğun ve yüksek işlem gücü gerektiren işlemlerde bulunmuyorum. Uzun ömürlü olsun diye bunu tercih etmeyi düşünüyorum. Başka bir bilgisayar önerirseniz onu da değerlendirmek isterim.
Yazılım geliştirme ne mesela? Windows kütüphanelerini kuramazsın, sanallaştırmayla falan da uğraşmanı önermem.

Apple markalı Z18T000XX kodlu MacBook Air 15.3 inc M2 8CPU 10GPU 16GB 256GB Gece Yarısı Z18T000XX ürünü Pozitif Teknoloji den hemen alın.

Farklı bir seçenek olarak bunu da düşünüyorum ama fanı olmadığı için tereddütte kaldım. Uzun kullanımda sıkıntı yaratır mı ?

Web siteleri üzerine yazılımlar geliştiriyorum hocam. Frontend ve backend. Çok yoğun ve yüksek işlem gücü gerektiren işlemlerde bulunmuyorum. Uzun ömürlü olsun diye bunu tercih etmeyi düşünüyorum. Başka bir bilgisayar önerirseniz onu da değerlendirmek isterim.

Apple markalı Z18T000XX kodlu MacBook Air 15.3 inc M2 8CPU 10GPU 16GB 256GB Gece Yarısı Z18T000XX ürünü Pozitif Teknoloji den hemen alın.

Farklı bir seçenek olarak bunu da düşünüyorum ama fanı olmadığı için tereddütte kaldım. Uzun kullanımda sıkıntı yaratır mı?

MacBook Pro M1 kullanıyorum hala taş gibi.
Her türlü uzun ömürlü kısacası.
Kullandığın programların desteği var mı yok mu kontrol et eğer varsa düşünmeden al.

MacBook Pro M1 kullanıyorum hala taş gibi.
Her türlü uzun ömürlü kısacası.
Kullandığın programların desteği var mı yok mu kontrol et eğer varsa düşünmeden al.
Cevapladığınız için teşekkürler hocam. Şu anda kendi çapımda küçük projeler yapıyorum. Dayım ile birlikte freelance olarak çalışıyoruz. Kullandığım ide'ler visual studio - sublime text gibi ideler. Elimde bir masaüstü var, özellikleri pek tatmin edici değil ama işimi görüyor. Üniversiteye başlayacağım için de böyle uzunca süreler kullanabileceğim, sorun çıkartmayan bir cihaz tercih etmek istedim. Taşınabilir bir iş istasyonu adeta :D

Siz yazılım geliştiricisi misiniz? Eğer öyleyseniz macbook ile ilgili farklı tecrübeleriniz varsa paylaşabilir misiniz :) ?

Cevapladığınız için teşekkürler hocam. Şu anda kendi çapımda küçük projeler yapıyorum. Dayım ile birlikte freelance olarak çalışıyoruz. Kullandığım IDE'ler Visual Studio - Sublime Text gibi IDE'ler. Elimde bir masaüstü var, özellikleri pek tatmin edici değil ama işimi görüyor. Üniversiteye başlayacağım için de böyle uzunca süreler kullanabileceğim, sorun çıkartmayan bir cihaz tercih etmek istedim. Taşınabilir bir iş istasyonu adeta :D

Siz yazılım geliştiricisi misiniz? Eğer öyleyseniz MacBook ile ilgili farklı tecrübeleriniz varsa paylaşabilir misiniz :)?

İleri düzey yazılımcı değilim. C# alanında proje teslim etmem gerekiyordu MacBook desteklemediği için yapamadım. Pil süresi, ekran kalitesi ve stabil olması bambaşka bir deneyim sunuyor. Dediğim gibi yapacağına şeylere erişimin olmazsa diğer saydıklarımın vir önemi olmuyor. YouTube üzerinden vs bak. Destek konusunda sorun yaşamazsan bu kadar hoşuna gidecek başka bir cihaz yok. Her türlü 10/10.

[

Çok sağ olun hocam. Dediğiniz konuları araştırcağım. Güncellemelerimi buraya yazarım :) 🙏

Apple markalı Z1C8000K7 kodlu MacBook Pro 14 inc M3 8CPU 10GPU 16GB 512GB Uzay Grisi Z1C8000K7 ürünü Pozitif Teknoloji den hemen alın.

Bunu satın aldım hocam :)

Öncelikle Hayırlı olsun. 16/512 ve 14" olması çok iyi. Windows bir cihaz alacak olsaydın i9 13900HX, 4070, 32 GB 1TB SSD'li 2K ekranlı bir cihaza sahip olurdun, umarım iyi düşünmüşsündür. Tekrardan hayırlı olsun.

Bahsettiğim cihaz;

[

Öncelikle Hayırlı olsun. 16/512 ve 14" olması çok iyi. Windows bir cihaz alacak olsaydın i9 13900HX, 4070, 32 GB 1TB SSD'li 2K ekranlı bir cihaza sahip olurdun, umarım iyi düşünmüşsündür. Tekrardan hayırlı olsun.

Bahsettiğim cihaz;

Teşekkürler hocam. Umarım pişman olacağım bir şey yaşamam 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı