MacBook Pro M4 Windows kurulumu

Merhaba arkadaşlar, İnşaat sektöründe çalışan bir arkadaşım çizim yapmak için MacBook almak istiyor, Windows işletim sistemini kurmak için Parallels Desktop'ı kullanacak. MacBook üzerinden Windows kurulduktan sonda istediği yazılımı Windows işletim sistemine indirebilir mi? Apple güvenlik sistemi buna engel olur mu?
UTM ile performanslı bir şekilde kullanabilirsin hocam ama size önerim VMWARE FUSİON olur kesinlikle kendisinde windows11 arm version indirme gibi özellikler tek tuşla geliyor ve windows kısmında daha başarılı linux için ise UTM.

M3 aldım cihaz tek kelime kusursuz ama Apple kendi kendine pazarını daralttı Windows'u çalıştırmamakta nedir? 10 küsur senedir Apple cihaz Windows kullandım çok da güzel geçti.

M3 aldım sanallaştırma dahil her türlü sevmeye çalıştım olmadı. Gidip Huawei U7 155 aldım. Windows özgürlüğü gibisi yok. Az yavaş olsun az daha hızlı bitsin pil ama mutluyum. iOS ekran kaydı al sesi almasın her bir haltı sınırlı ve ellerin bağlı. Öpe öpe yeniden Bootcamp devreye almak zorundalar. ARM X mimari nasıl yaparlar bilmem. Ama istediği gibi iyi olsun Windows yoksa oyun mimarlık program vb şeyler için Apple uygun değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı