Macbook Pro Mid 2012 Nasıldır?

Stradivarius

Hectopat
Daha fazla  
İyi geceler arkadaşlar.

Malumunuz LYS sonuçları açıklandı ve beni de bu sene bir üniversite telaşı sardı :) Birkaç sene evvel PC kullanıyordum ama son zamanlarda bilgisayarım yoktu. Benim de mecburen okul için bir laptop satın alma htiyacım oluştu. Ben de beni en az 4 sene üzmeyecek; sunumlarımı, ders çalışmalarımı, günlük işlerimi vs görecek bir cihaz bakınmaya başladım ve gözüme macbooklar takıldı. Zaten bir macbook merakım vardı. Piyasada 2000-2500 TL arası 2012 mid macbook pro'lar bulunmakta. Sahibinden'de bazı kurumsal mağazalar sıfır ve garantili olduğunu iddia ediyorlar. Sizce doğruluk payı var mıdır ? Sonuçta 2012 cihazı. Uzun lafın kısası tavsiye eder misiniz? 4 sene beni üzmeden götürür mü ? Kullananlar bilgilendirirse çok memnun olacağım..

Teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende mid 2009 late sürümü var. Kaç senedir götürüyor sen hesapla . :) Garantiyi adam kendisi veriyordur. Sahibinden'de ''Sıfır'' terimi temiz anlamına gelmektedir . :p Jelatini açılmamış kutu zor bulunur. Almadan önce Apple'nin sitesinden serial numarasına bakmayı unutmayın. Daha garantisinin olup olmadığını öğrenirsiniz. 8 GB RAM takviyesi yapmayı unutmayın.

Bende mid 2009 late sürümü var. Kaç senedir götürüyor sen hesapla . :) Garantiyi adam kendisi veriyordur. Sahibinden'de ''Sıfır'' terimi temiz anlamına gelmektedir . :p Jelatini açılmamış kutu zor bulunur. Almadan önce Apple'nin sitesinden serial numarasına bakmayı unutmayın. Daha garantisinin olup olmadığını öğrenirsiniz. 8 GB RAM takviyesi yapmayı unutmayın.

Hocam teşekkür ederim öncelikle. Tek sorum kaldı o da 2012 mode ikinci el bir MacBook pro alırken nelere dikkat etmeliyim ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı