MacBook Pro mid 2012 satılmalı mı?

HavucSevenTilki

Hectopat
Daha fazla  
Elimde MacBook Pro mid 2012 i5 işlemcili 13 inç laptop var. Eski bilgisayarımın 8 GB DDR3 RAM'i ile 16 GB RAM'i var. Kasasında ufak bir vuruk ve alt takım vidaları eksik. Ayrıca en son kamerası çalışmıyordu ve şarj cihazı olarak orijinali kökten koptu çakma olan ise ucu oksitlendi. Satmak mı yoksa şarj cihazı kamera ve vidaları alıp kullamaya devam mı etmeliyim daha ne kadar işimi görür? Şarj cihazı 1400 küsur TL değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Efsane kasa benim yıllarca severek kullandığım daha sonra ihtiyacı olan bir öğrenciye hediye ettiğim model. Şahsi fikrimce ram ve SSd takviyesi yapıp OCLP ile istediğin sürüme yükselt. Biraz vaktini alabilir stabil olacak sürüm ama yine de işini görür ve kullanırsın. Hatta şöyle bir öneri de sunabilirim. Ben yeni macbook umu aldıktan sonra 2012 cihazımda linux denemeleri yapmıştım. Kendini geliştirmek bakımından faydalı olabilir diye düşünüyorum. Malum fiyatlara bakıcak olduktan sonra durumun varsa eğer bunu tamir ettirip ihtiyacı olana hediye etmen. Kendine yenisini alman. Durumun yok ise eğer şarj cihazı alıp evde kendin kullanman. Kanaatim bundan yöne yine de karar senin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı