MacBook Pro OS X Kuramıyorum

• Konuyu başlatan Swat
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 867

Swat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, elimde MacBook Pro var ve ona Os x kurmak istiyorum ama yapamadım. Daha önce yapmıştım ama hatırlamıyorum. OS x 10.9 usb.raw dosyası var Win32 Disk Imager ile flash belleğe yazıdırıyorum ama yazmıyor boş görünüyor flash yine, kısacası macbook'a sistem kurmak istiyorum nasıl yapacağım görsel ve detaylı anlatım var mı ? Ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim :)

Birde Windows ortamında kurulum usb dıskı yapmak istiyorum mac'te sistem yok açılmıyor açılırken ekran klasör resmi ve üzerinde soru işareti var?

Son düzenleyen: Moderatör:
win 32 disk imager ile OS x 10.9 usb.raw yazdırınca bootloader açılıyorki onun içinde 2 tane bootloader var sanırsam usb den baslatırken 1 e bas çek 2. bootloader devreye giriyor

win 32 disk imager ile OS x 10.9 usb.raw yazdırınca bootloader açılıyorki onun içinde 2 tane bootloader var sanırsam usb den baslatırken 1 e bas çek 2. bootloader devreye giriyor

Arkadaşda gerçek bir Apple Macbook Pro var bunda bu işlemler gereksiz.

Bilgisayarın açma tuşuna basın ve Cmd + R ile Internet Recovery'e girip OS X yükleyin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı