MacBook Pro satın alırken nelere dikkat edilmeli ve nereden satın alınmalı?

Aynı fiyatlarda 32 GB RAM alabilmesinin imkanı yok

Hocam pt eğitimden sipariş verirken nasıl oluyor sipariş oluşturmadan önce mi belgeleri gönderiyoruz siparişi oluşturduktan sonra mı o konuda aydınlatır mısınız? Yoksa hesaba kayıt olurken belgeyi mi yüklemek gerekiyor.

Sipariş oluşturmadan önce yapılıyor olması lazım. TROY da öyleydi hesabı açtığında öğrenci belgeni tanımlıyordun ve tanımladan sonra her şey öğrenci indirimi otomatik oluyordu sepete attığında. Önce kayıt ol bir yerlerde öğrenci belgesi yükleyebileceğin veya e devletten öğrenci belgesi çıktısı aldığında bir kod oluyor belge üzerinde o kodu girmen gerekiyor.

Ben 32 GB RAM tavsiye ederim, islemciden ziyade RAM kritik. Docker vs kullanacaksan java ile peynir ekmek gibi RAM yiyecek.
Hocam elbette gönül ister ama mac'te en ufak yükseltme bile 10k'dan başlıyor. Bütçeyle alakalı bir durum.

Siparis asamasinda belgeyi yukluyorsunuz. Adres - isim - kart bilgileri - belge vs. gibi adimlari gecip ardindan siparisi olusturuyorsunuz. Ben alirken boyleydi en azindan.

Siparis asamasinda belgeyi yukluyorsunuz. Adres - isim - kart bilgileri - belge vs. gibi adimlari gecip ardindan siparisi olusturuyorsunuz. Ben alirken boyleydi en azindan.
Pt'de inanılmaz vade farkı koyuyor. Peşin almak dısında hiçbir anlamı kalmıyor öğrenci indiriminin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…