Kendi sitesinden alinmasi sart degil. Amazon'da pesin fiyatina 6 taksit imkani var. Iade kolayligiysa onlar da o konuda kolaylik sagliyor zaten. Kablosuz fare kullanabilirsiniz USB-a girisi yok. 512 GB depolama yeterli gelmezse islemciyi duz M4 secip 24 GB-1TB modele yonelebilirsiniz.
Ben taksitle degil pesin alacagim diyorsaniz o zaman Pt'den alin mumkunse. Etrafinizda bir tanidiginizdan ogrenci belgesi rica edebilirsiniz alim icin.
![]()
MacBook Pro 14 inc M4 Pro 14CPU 20GPU 24GB 1TB Uzay Siyahı MX2J3TU/A - Apple - PT
Apple markalı MacBook Pro 14 inc M4 Pro 14CPU 20GPU 24GB 1TB Uzay Siyahı MX2J3TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partnerwww.pt.com.tr
Hocam pt eğitimden sipariş verirken nasıl oluyor sipariş oluşturmadan önce mi belgeleri gönderiyoruz siparişi oluşturduktan sonra mı o konuda aydınlatır mısınız? Yoksa hesaba kayıt olurken belgeyi mi yüklemek gerekiyor.
Hocam elbette gönül ister ama mac'te en ufak yükseltme bile 10k'dan başlıyor. Bütçeyle alakalı bir durum.Ben 32 GB RAM tavsiye ederim, islemciden ziyade RAM kritik. Docker vs kullanacaksan java ile peynir ekmek gibi RAM yiyecek.
Hocam pt eğitimden sipariş verirken nasıl oluyor sipariş oluşturmadan önce mi belgeleri gönderiyoruz siparişi oluşturduktan sonra mı o konuda aydınlatır mısınız? Yoksa hesaba kayıt olurken belgeyi mi yüklemek gerekiyor.
Pt'de inanılmaz vade farkı koyuyor. Peşin almak dısında hiçbir anlamı kalmıyor öğrenci indiriminin.Siparis asamasinda belgeyi yukluyorsunuz. Adres - isim - kart bilgileri - belge vs. gibi adimlari gecip ardindan siparisi olusturuyorsunuz. Ben alirken boyleydi en azindan.
Pt'de inanılmaz vade farkı koyuyor. Peşin almak dısında hiçbir anlamı kalmıyor öğrenci indiriminin.
kendim taksitle alacağım için ona binayen cevapladımOyle zaten. MacBook alacak herkes taksitle almiyor ki pesin alan da var.
son kararım M4Taksitli olarak 6-12 aya kadar vadesiz sunuyor. Bence M3 1TB SSD almak daha karlı olur.![]()
MacBook Pro 14 inç M3 Çip macOS Taşınabilir Bilgisayar
[50167859] MacBook Pro 14 inç M3 Çip macOS Taşınabilir Bilgisayarwww.gurgencler.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.