MacBook Pro temizlerken ıslak mendil kullanılabilir mi?

• Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.962
S

Silinen üye 266150

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba. MacBook’umu temizlerken hoparlör kısmını ıslak mendil ile siliyorum ve hemen ardından peçeteyle üstünden geçiyorum. Bir sakıncası var mıdır? Ayrıca geçenlerde fotoğraftaki kısıma birkaç damla su döküldü hemen sildim. Herhangi bir sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• 84B0E439-4D9E-431B-BA38-7B50046F29CA.jpeg
    84B0E439-4D9E-431B-BA38-7B50046F29CA.jpeg
    37 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. MacBook'umu temizlerken hoparlör kısmını ıslak mendil ile siliyorum ve hemen ardından peçeteyle üstünden geçiyorum. Bir sakıncası var mıdır? Ayrıca geçenlerde fotoğraftaki kısma birkaç damla su döküldü hemen sildim. Herhangi bir sorun olur mu?

Islak mendil ile herhangi bir sorun yaratmaz diye düşünüyorum.

Asit dökmediğin sürece sorun yok...
Şaka maka onlardan bir şey olmaz, OKB hastalığım dönemimde Beyaz Sirke ile temizliyordum ben.
Gerçi sonradan ufak bir hata sonucu klavye kullanılamaz hale gelmişti.
Yine de bu gibi durumlar için temizleme kiti alman daha sağlıklı olur.

Bir beze ya da peçeteye kolonya/dezenfektan döküp temizleseniz daha güvenli bir yöntem olur.
Aynen bu da mantıklı.

Arkadaşlar merhaba. MacBook’umu temizlerken hoparlör kısmını ıslak mendil ile siliyorum ve hemen ardından peçeteyle üstünden geçiyorum. Bir sakıncası var mıdır? Ayrıca geçenlerde fotoğraftaki kısıma birkaç damla su döküldü hemen sildim. Herhangi bir sorun olur mu?
Sürürge ile çek içindeki pislik gitsin. Ve ıslak mendil kullanma içine parçacıkları soyulup kaçabilir başıma geldi. (G770 deki havalandırma deliklerinde başıma geldi) Tavsiyem bir düz BEZ dümdüz ama sert bir bez veya sünger ile ıslatarak alkol sür ve sık silerken akmıcak şekilde yani olsun. Daha sonra sil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı