MacBook üzerine kurulu olan Windows'ta siyah ekran problemi

Kraataos

Hectopat
Katılım
23 Aralık 2020
Mesajlar
379
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba yardımınıza ihtiyacım var. Elimde 2012 15 inch GT650M kartlı bir MacBook Pro var, Bootcamp ile Windows kurup her şeyimi hallediyordum taaki bu sabaha kadar. Bir güncelleme geldi onu yapamaya çalıştı ikidir güncelleme başarısız oldu deyip silip tekrardan yükledi en sonunda oldu ve Windows açıldığında ekran 3-4 saniyede bir kararıp geri açılıyor, ve geri açtığında dahi hiçbir şeye tıklayamıyorum sadece mouse imleci hareket ediyor. Nasıl çözebiliriz bu sorunu? Teşekkür ederim.
 
Hocam birebir aynı bilgisayarı kullanıyorum ve onunla yazıyorum, iki defa bilgisayar boot ederken güç tuşuna basarak cihazı kapatın, gelen menüden güvenli moda girin, intel HD Graphics'i devre dışı bırakın veya direkt kaldırın, bilgisayarı yeninden başlatın. Başka bir çözümü yok hatta bazen açılırken yine siyah ekran yapabilir o zaman birkaç defa cihazın tuşlarına basın veya kapatın açın; düzelecektir. Bunu yaptığınızda cihaz açılır tek negatif yanı Windows'tan parlaklık kontrolü yapamıyorsunuz, aynı sorun Linux veya Intel HD'yi kullanacak herhangi bir OS'te yine oluyor Apple kaynaklı ve 15 inch 2012'lerde bilinen bir durum. Emin olamayacak veya palavra diyecek bir kullanıcı olursa diye görselde bırakıyorum bende böyle kullanıyorum, çözümü yok Reddit'te falanda bayağı aramıştık birkaç kişiyle yine çözüme ulaştıramadık.
1716581376271.png
 
Başarısız güncellemelerde bu tarz sorunlar olabiliyor.Macos tarafından açın cihazı boıtcamp sürücüsüne girip önemli dosyalarınızı alarak bootcampi silip tekrar yükleyin.
 
Hocam birebir aynı bilgisayarı kullanıyorum ve onunla yazıyorum, iki defa bilgisayar boot ederken güç tuşuna basarak cihazı kapatın, gelen menüden güvenli moda girin, Intel HD Graphics'i devre dışı bırakın veya direkt kaldırın, bilgisayarı yeninden başlatın. Başka bir çözümü yok hatta bazen açılırken yine siyah ekran yapabilir o zaman birkaç defa cihazın tuşlarına basın veya kapatın açın; düzelecektir. Bunu yaptığınızda cihaz açılır tek negatif yanı Windows'tan parlaklık kontrolü yapamıyorsunuz, aynı sorun Linux veya Intel HD'yi kullanacak herhangi bir OS'te yine oluyor Apple kaynaklı ve 15 inch 2012'lerde bilinen bir durum. Emin olamayacak veya palavra diyecek bir kullanıcı olursa diye görselde bırakıyorum bende böyle kullanıyorum, çözümü yok Reddit'te falan da bayağı aramıştık birkaç kişiyle yine çözüme ulaştıramadık.
Eki Görüntüle 2203754

Başarısız güncellemelerde bu tarz sorunlar olabiliyor. macOS tarafından açın cihazı boıtcamp sürücüsüne girip önemli dosyalarınızı alarak Bootcamp'i silip tekrar yükleyin.

Teşekkür ederim ikinizede, güvenli mode girmeyi denemiştim dün akşam kapatıp F8 ve 5 tuşu ile ama açılmıyordu bende silip tekrar kurdum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı