ArdaReis00 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #1 Elimde 8 GB RAM olan bir MacBook var. Acaba ne kadar RAM kullandım merak ediyorum. Nereden bakabilirim? Sürüm macOS 13 Ventura. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2023
Elimde 8 GB RAM olan bir MacBook var. Acaba ne kadar RAM kullandım merak ediyorum. Nereden bakabilirim? Sürüm macOS 13 Ventura.
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2023 #2 ArdaReis00 dedi: Elimde 8 GB RAM olan bir MacBook var. Acaba ne kadar RAM kullandım merak ediyorum. Nereden bakabilirim? Sürüm macOS 13 Ventura. Genişletmek için tıkla... Etkinlik monitöründen Bellek'e tıklayıp öğrenebilirsin. Artı 0 Eksi
ArdaReis00 dedi: Elimde 8 GB RAM olan bir MacBook var. Acaba ne kadar RAM kullandım merak ediyorum. Nereden bakabilirim? Sürüm macOS 13 Ventura. Genişletmek için tıkla... Etkinlik monitöründen Bellek'e tıklayıp öğrenebilirsin.
KS KS ArdaReis00 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #3 ByGny dedi: Etkinlik monitöründen Bellek'e tıklayıp öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ByGny dedi: Etkinlik monitöründen Bellek'e tıklayıp öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
ThePatriotsWorld Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 306 Çözümler 3 7 Mart 2024 #4 Konu eski ama Google ile gelenlere faydası olacaktır. Detaylı anlatım için bu video işinizi görebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Konu eski ama Google ile gelenlere faydası olacaktır. Detaylı anlatım için bu video işinizi görebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et