MacBook vs Acer Nitro 16

Bütçe
45.000

Arda Hardrock

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bu sene üniversiteye başlayacağım ve beni 5-6 yıl sağlam götürecek bir bilgisayar arıyorum. Bölümüm teknoloji odaklı değil dersler için hayati önem taşımıyor yani. Üniversiteye evimden gideceğim için ve oyun oynamak da istediğim için macbooka şu an çok sıcak bakmıyorum. Bütçem maksimum 45.000 TL ve attığım MacBook bana fiyat olarak daha cazip geldiği için kafam karışık. Aslında şu durumda en mantıklısı masaüstü almak ancak yıllardır laptop kullandığım için çok alıştım ve çok rahat geliyor bana. Yine de bu fiyatta laptoplara oranla çok çok daha mantıklı diyebileceğiniz bir hazır sistem varsa, atarsanız sevinirim. Laptopların linklerini aşağı bırakıyorum, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ikisi farklı dünyalar. Bence önce laptopta ne yapacağınıza karar verin örnek oyun, dizi/film, Office programları vb ona göre laptop önermesi yaparsak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Dizi film pek izleyen biri değilim ,oyun için de ner bir şey diyemiyorum bölümümün ne kadar yoğun olacağına bağlı ama bu yıl hazırlık olacağı için illaki oynarım diye düşünüyorum.Capcut ,after effects de kullanacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı