MacBook vs Hackintosh uyumlu laptop

finn1

Hectopat
Merhaba, hem üniversite hem iş için bir laptop bakıyorum. Kodlama, sanallaştırma işlemleri vs. için. Halihazırda masaüstü PC'ye sahibim ve Hackintosh kullanmaktayım. Gayet memnunum. Aklımda şu sıralar MacBook almak var, fakat fiyatları çok uçuk. Ama tasarımı, performansı, kullanım kolaylığı, hafifliği, fansız olması, hem de şarj süresi olsun ki şarj süresine çok önem veriyorum, bu sebepler beni cazip ediyor. Fakat fiyatları uçuk, taksitle zorlayarak maksimum bütçemi 30 bin TL'ye çıkartabilirim. Sizce bu fiyata değer mi? Ya da daha ucuza Hackintosh uyumlu bir laptop mu almalıyım? Ama diğer laptopların genelde şarj süresi MacBook kadar olmuyor. Bu da beni geri MacBook almaya itiyor. Sizce ne yapmalıyım, 2. el MacBook almak mantıklı olur mu? Oyun neredeyse hiç oynamam. macOS işletim sistemine de alışkınım o yandan bir problemim yok. MacBook almamı öneriyorsanız hangi MacBook'u almalıyım, olabildiğince performanslı ve ucuz olmasını tercih ederim. Eğer ki Hackintosh uyumlu laptop öneriyorsanız, hangi laptopu almalıyım? Şarj süresi uzun olursa iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı