MacBook vs oyun bilgisayarı

Kedi Yumak

Centipat
Yer
Çorlu
Daha fazla  
MacBook'U çok seviyorum fakat, ben oyun oynayan birisi oldugum icin bana yetersiz geliyor. Sizce MacBook mu? MacBook alma derseniz, hangi PC'yi önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
MacBook'U çok seviyorum fakat, ben oyun oynayan birisi oldugum icin bana yetersiz geliyor. Sizce MacBook mu? MacBook alma derseniz, hangi PC'yi önerirsiniz?
MacBook taşıması hafif, uzun pil ömürlü bir bilgisayar. Oyun oynarken fazla bir beklentiniz olmasın. Oynayabilseniz bile aşırı ısınma yapar. Oyunların bazılarını kaldırır ama zevk vermez.

Bu sadece MacBook için geçerli değil, herhangi bir UltraBook alırsanız oyun açısından eksik kalacaktır. MacBook'ta macOS ve düşük donanımı yüzünden muadili olan UltraBook'tan da daha düşük performans alacaksınız. 😂 Yani iyi oyun performansı istiyorsanız ve taşınabilirlik istiyorsanız Windows UltraBook'lara bakabilirsiniz.

Bu sadece MacBook için geçerli değil, herhangi bir ultrabook alırsanız oyun açısından eksik kalacaktır. MacBook'ta macOS ve düşük donanımı yüzünden muadili olan Ultrabook'tan da daha düşük performans alacaksınız. 😂 Yani iyi oyun performansı istiyorsanız ve taşınabilirlik istiyorsanız Windows Ultrabook'lara bakabilirsiniz.

Düşük donanım mi? MacBook Pro 16 GB RAM barındırıyor. İşlemcisi ve ekran kartı süper. Üstelik çöp olan Windows değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı