MacBook vs toplama masaüstü

O zaman bütçen M2 MacBook Air'e yetiyorsa çok rahat edersin. Cihazın 22 saat pil ömrü var. Ekranın kalitesi seni senden alır sürekli. IPhone'unuz da varsa mükemmel bir ekosistem olur.
Apple sitesinde bile 18 saat demiş 22 saat nerden çıktı. 😀

Bence Mac+Xbox Series S yapabilirsiniz. Hem hızlı, güçlü, stabil, taşınabilir, uzun pil süresi veren süper bir dizüstü bilgisayarınız hem de güzel oyun oynayabileceğiniz uygun fiyatlı bir konsolunuz olur.

Pro modelinde bir kere bile fan açtığına şahit olmadım var ile yok arasında bir yerde :) aksine fan temizliği muhabbeti daha can sıkıcı
Şarj ederken 1200rpm hızında dönüyor hocam. Tg Proyu yüklerseniz fark edersiniz zaten 15 günlük deneme süresi var. Laptop ve masaüstülerin fan temizliği vakti gelince de keyifle temizliyorum. Biraz ilgili olmakla alakalı sanırım. Air tam sizlik. 😊

Ben de yeni geçtim macbook'a geçme sebebim 2 yıldır oyun oynamadan yalnızca film, internet ve edit işlerimi yapıyor olmamdı. Kullanımına bağlı ben şu an oyunları aramıyorum ama oyun oynuyor olsaydım geçmezdim muhtemelen başka sorun olursa sorabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı