MacBook vs Windows laptop

Bütçe
20.000

Beratsnmz

Centipat
Daha fazla  
Laptop almak istiyorum, masaüstü PC zaten var bilgisayar programcılığı 2.sınıfa geçeceğim web uygulamaları, çok nadir olsa da masaüstü uygulamaları, oyun programlama, grafik tasarım gibi alanlar da kullanacağım ve Mac almayı düşünüyorum fakat C# gibi dilleri de kullandığım için Mac'te sıkıntı çıkar mı asp.net yazarken zorluk yaşar mıyım bilemedim. Windows işletim sistemli bir laptopta olur fakat şarjdan çıkartınca yaşanan performans kaybı ve çıkan rahatsız edici fan ses biraz korkutuyor. ASUS'un iyi olduğunu duydum fakat çok kararsızım. Oyun oynamak için masaüstü bilgisayarımı kullanıyorum oyun yönünden herhangi bir sıkıntı yok.

Ben bilgisayar programcılığı 1. sınıftayım dönemin başında Macbook Pro 13" aldım gayet memnundum ancak derslerde hoca ve tüm sınıf Windows işletim sistemli pc kullandıkları için yabancı kalıyordum ve ilk kez MacOS kullandığım için çok iyi bilmiyordum satıp masaüstü pc topladım. Eğer kullanımını iyi becerebilirsen her şeyine hakim olursan mac derim ancak işletim sistemi windows olacaksa ona da bir şey diyemem.

Mac'in program geliştirmede başarılı olduğunu biliyorum fakat asp.net gibi kütüphaneleri kullandığımdan sıkıntı çıkarır mı onu bilemiyorum Windows'ta çok fazla ürün var ve laptop konusunda pek bir bilgim yok pil ve performans konusunda cidden iyi bir Mac'e yakın Windows laptoplarda olabilir. Huawei in laptopları var sanırım onlar nasıl bilgisi olan varmı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı