MacBook YouTube tam ekran çok yavaş açılıyor

411806

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, 2008 model MacBook'um var 2. cihaz olarak kullanıyorum genel olarak sadece Netflix'e girerdim bugün YouTube'ye girdim Chrome üzerinden tam ekrana bastım çok yavaş açıldı tam ekrana Netflix'te böyle bir sorun yok Netflix'e Safari üzerinden giriyorum Safari'den YouTube'ye giremiyorum. Beyaz bir ekran olarak kalıyor daha önce YouTube'ye girdim Chrome'dan ama dikkat etmemiştim ilk başta cihaz eski Chrome güncelliğinden dolayımı yavaş dedim zaten en son sürümü desteklemiyor. macOS nette bulabildiğim biraz daha eski sürümü indirdim aynı bir tavsiyeniz var mı ya da Safari'den nasıl açabilirim YouTube'yi? Bu arada ekran 1280x800 olduğu için 720'den fazla zaten göstermiyor o yüzden 1080p de falan izlemiyorum onu da ekleyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir GNU/Linux dağıtımı edinmenin zamanı gelmiş.
Bu da Torrent bağlantısı.
ISO dosyalarını USB'ye yazmak için program:

Sistemi kurduktan sonra Uçbirim (Terminal) açıp şu komut ile sistemin güncellenmesini sağlayın:
Bash:
sudo apt full-upgrade -y

Bu arada, bu yapacağınız işlemden sonra macOS'e geri dönemezsiniz. Bundan dolayı tüm diski silip GNU/Linux yüklemek yerine disk izlencesinden boş alan ayırıp o alana kurulum yapın. (GNU/Linux APFS dosya sistemini desteklemesi için ek yazılımlara ihtiyaç duyar.)

Son düzenleme:
Önce farklı bir tarayıcı(Firefox tavsiye ederim) ile deneyin. Düzelmezse diğer arkadaşların dediği gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı