Hocam MacBook almayı planlıyordum da eğer Linux kurulmuyor ise başka hangi Laptop ları tercih edebilirim onu soruyorum.Çoğu cihaza kurabilirsiniz.
Hocam MacBook almayı planlıyordum da eğer Linux kurulmuyor ise başka hangi Laptop ları tercih edebilirim onu soruyorum.Çoğu cihaza kurabilirsiniz.
Lenovo Ideapad tarzi modellerden alabilirsin.Hocam MacBook almayı planlıyordum da eğer Linux kurulmuyor ise başka hangi Laptop ları tercih edebilirim onu soruyorum.
Msi gibi markaların iş amaçlı ürettiği Laptop lar var onları önerirmisiniz?Lenovo Ideapad tarzi modellerden alabilirsin.
Modern serisinden bahsediyorsan pek de onermem ciddi isiniyor onlar.MSI gibi markaların iş amaçlı ürettiği Laptoplar var onları önerir misiniz?
Anladım teşekkürler o zaman yeni bir konu açayım belki başka modeller önerenlerde olur.Modern serisinden bahsediyorsan pek de onermem ciddi isiniyor onlar.
hocam macbook'a sanal makine yükleyebilirsiniz.Peki MacBook alternatifi olarak Linux kurabileceğim hangi marka veya model Laptop önerirsiniz?
Linux'u ana işletim sistemi gibi kullanacağım.hocam macbook'a sanal makine yükleyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.