beyyza Yoctopat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ekim 2023 #1 İlk çıkan siteden indirdim ama açılmıyor. iOS için ayrı bir yer mi var? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2023
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 8 Ekim 2023 #2 Sanırım siteden indirilmiyor. Artı 0 Eksi
KS KS beyyza Yoctopat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ekim 2023 #3 OnurOfc dedi: Sanırım siteden indirilmiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl indirebilirim lütfen yardım et Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: Sanırım siteden indirilmiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl indirebilirim lütfen yardım et
ArdaReis00 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 714 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #4 beyyza dedi: Nasıl indirebilirim lütfen yardım et Genişletmek için tıkla... Hocam çok geç cevap verdim kusara bakmayın soruya gelecek olursak herhangi bir sanal Windows kurma programı yükleyerek kurduğunuz sanal Windows üzerinden GameLoop indirip oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
beyyza dedi: Nasıl indirebilirim lütfen yardım et Genişletmek için tıkla... Hocam çok geç cevap verdim kusara bakmayın soruya gelecek olursak herhangi bir sanal Windows kurma programı yükleyerek kurduğunuz sanal Windows üzerinden GameLoop indirip oynayabilirsiniz.