MacBook'a macOS Kurulumu

Ya da direk şöyle sorayım. Ben recovery mod'dan format attım normalde. High Sierra'ya yükseltmiştim ancak kurulumda lion diyor. İlk macbook deneyimim ve 2.el olduğu icçn format atmak istemiştim. Apple bundan destegini çektiği için otomatik kurulum yapmadı. İnternette gördüklerimi hep denedim ama tecrübem yetersiz olduğu icçn sanırım hep bir yerlerde yanlış yaptım. Asıl soru Macbook çöp oldu mu yoksa bunu bilen birileri var midir ? Tamirciye vs. götürsem USB ile kurtarilabilir mi ? Kendimden ümidi kestim çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Macbook 2010 ortası olarak geçiyor seri numarasında. Ben Hihg Sierra'ya yükselttim ancak Samsung telefonu hiç bir programla bağlayamadım. Smart swich olsun, android translate olsun. Birisi de ben format atınca düzeldi deyince sırf bunun için formatı ben attım. İnternetteki videolarda çok kolaydı. Apple destek hattını arayınca bu modellerden desteğini çekeli çok oldu dedi.

Eğer cihazınız Air ise High Sierra desteğiniz yok. Pro modeli ise vardır. Ben LG cihaz kullanırken de bağlanmıyordu maalesef. Android cihazları bağlamak Macbook cihazlarda biraz sıkıntılı. Ben Boot Camp ile diskin yarısına Windows kurarak halletmiştim işlerimi.

Simdi bu bilgisayar kurtulur mu ? Android baglanmasada olur. Midyata giderken evdeki pirinç'ten oldum gibi hissettim.

Bu temiz yukleme USB ile mi olacak ? Bende netbook var. Oradan isimi görebilir miyim ? Yani Windows yoksa baska bir mac mi lazız ? Recovery mod ile yükle dedigim zaman "bu öge geçici olarak mevcut değil, daha sonra tekrar deneyin" diyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı