MacBook'a Visual Studio yüklerken düşük indirme hızı

1cskndlgr

Kilopat
Katılım
15 Aralık 2015
Mesajlar
285
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran Resmi 2023-08-25 19.46.45.png


Görselde gördüğünüz gibi saatlerce çok düşük hızda indirme yapıyor. Gece indirmeye bıraktığım bilgisayar bağlantı koptu diye indirme kaldı. Programın tamamını tek bir yerden indirebilir miyim? Microsoft sunucusunda bir sorun var sanırım. Çünkü siteden indirdiğim 50 MB paket yükleme programı bile 5 dk sürüyor. 100Mb/s internete sahibim. Normalde birkaç saniye içerisinde inmesi lazım. Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Teşekkürler!
 
Preview olmasıyla alakalı olabilir mi?
 
Visual studio da değil ama başka bir indirme yaparken yaşadım. İndirdiğim konumdan dolayı idi. Normal safariden indiriyordum. Direkt proje yoluna indirme yapmıştım (Documents yolunda). 10kb falan yazıyordu. Sonra durdurdum downloads kısmına indirdim, normal hızda indirdi.
 
Alakası yok diyebilirsiniz ama Mac'ler yeni alındığında inanılmaz berbat internet performansı veriyor. Bu sorunu şimdilik varsa 5GHz ağa bağlanarak çözebilirsiniz. Genel olarak kullandıkça düzelecektir. Ben de geçen ay aldığımda aynı sorunu yaşadım.

Hayırlı olsun ayrıca.
 
5ghz ve 2.4ghz ayrı ayrı denedim çözüm olmadı vpn denedim bi nebze 2 katına çıktı ama bu da zaten yetersiz :)) diğer sitelerden indirmelerde sorun olmuyor ama nerede microsoft varsa her şekilde sorun yaratıyor.. 😒

Bir şekilde eski sürüm c# yükleyemez miyim güvenilir farklı kaynak var mı?

telefondan indirmeyi denedim yine aynı hız gerçekten microsoft nasıl bir politika izliyor aklım almadı ya indirmeleri kapatması gerek ya da onarımda güncelleme yayınlıyorum demesi gerekirdi.

Sorun bugünlük çözüldü :) umarım isteyen herkes son hızda indirme yapıyordur... Aslında bu küçük bir sorun gibi görünebilir ama bu sorunu yazmadığım yer kalmadı apple servis veya microsoft servisleri hiçbiri çözüm değildi, sadece saçma sapan bir hata neden olduğu için beklemek!! çok sıkıcı :D
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı