MacBook'a Windows kurulumu

atlantisegidek

Decapat
Dostlar macbook bilgisayara windows işletim sistemi yüklemem gerekiyor ama login ekranından sonra bilgisayarı açamıyorum şifre ile ilgili bir problem var. Yeniden başlatıp Command+r tuşuna basılı tutunca macOS İzlenceleri diye bir ekrana geliyor. Burada başlangıç diski diye bir seçenek var ona tıklıyorum fakat usb yi göremiyorum.

macOS İzlenceleri ekranı bios ekranı mı oluyor ondan da emin değilim.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Mac'e Windows 10 yükleme
Windows'u yüklemek için, Mac'inizle birlikte gelen Boot Camp Yardımcısı'nı kullanın.
1. Boot Camp Yardımcısı'nı kullanarak bir Windows bölüntüsü oluşturun
Uygulamalar klasörünüzün İzlenceler klasöründe bulunan Boot Camp Yardımcısı'nı açın. Seçiminizi yaptıktan sonra ekrandaki yönergeleri izleyin.
  • Bir USB sürücü takmanız istenirse USB flaş sürücünüzü Mac'inize takın. Boot Camp Yardımcısı bu sürücüyü kullanarak, Windows'un yüklenmesinde kullanılmak üzere bilgisayarı başlatabilen bir USB sürücü oluşturur.
  • Boot Camp Yardımcısı, Windows bölüntüsünün boyutunu belirlemenizi istediğinde önceki bölümde belirtilen minimum saklama alanı gereksinimlerini göz önüne alın. Boyut daha sonra değiştirilemeyeceği için ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek büyüklükte bir bölüntü oluşturun.
2. Windows (BOOTCAMP) bölüntüsünü biçimlendirin
Boot Camp Yardımcısı tamamlandığında Mac'iniz yeniden başlatılır ve Windows yükleyicisi görüntülenir. Yükleyici Windows'un nereye yükleneceğini sorarsa BOOTCAMP bölüntüsünü seçin ve Biçimlendir'i tıklayın. Çoğu durumda yükleyici, BOOTCAMP bölüntüsünü otomatik olarak seçer ve biçimlendirir.
3. Windows'u yükleyin
Yükleme işlemi sırasında gerekli olmayan harici aygıtları çıkarın. Ardından Sürdür'ü tıklayıp ekrandaki yönergeleri izleyerek Windows'u yüklemeye başlayın.
4. Windows'da Boot Camp yükleyiciyi kullanın
Windows yüklemesi tamamlandıktan sonra Mac'iniz Windows'da başlatılır ve "Boot Camp yükleyiciye hoş geldiniz" penceresi açılır. Boot Camp'i ve Windows destek yazılımlarını (sürücüler) yüklemek için ekrandaki yönergeleri uygulayın. Yükleme tamamlandığında bilgisayarı yeniden başlatmanız istenir.
Kaynak: Boot Camp Yardımcısı ile Mac'inize Windows 10'u yükleme

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı