MacBook'dan Windows'a uzak masaüstü bağlantısı

66hamza

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba macbook air almayı düşünüyorum.
Evde masaüstü pc var .Yazılıma ve oyun geliştirmeye meraklıyım. Unity , unreal engine 5 gibi programları Windows pc de açıp aynı ev içinde macbook ile kontrol etmek istiyorum.
Masaüstü pc çok gürültü yaptığından çalıştığım odada bulunmasını istemiyorum .

Aynı ağ üzerindeyken uzak masaüstü yapabileceğim bir program -uygulama var mı ? Nekadar verim alabilirim. Kasma donma yaşarmıyım Teşekkürler

1-Mac için "Microsoft Remote Desktop" indirip uzak masaüstü yapabilirsiniz.
2-Mac ve Windows için Anydesk indirip uzak masaüstü yapabilirsiniz.

Hocam çok verimli olur mu bilemiyorum oyun tasarlamak uzun ve zor bir iş hem bilgisayarı yoracaktır. Macbook'a Bootcamp ile Windows kurmayı düşündünüz mü?

1-Mac için "Microsoft Remote Desktop" indirip uzak masaüstü yapabilirsiniz.
2-Mac ve Windows için Anydesk indirip uzak masaüstü yapabilirsiniz.
3D programlarda kasma oluyor mu bilginiz var mı ?

Hocam çok verimli olur mu bilemiyorum oyun tasarlamak uzun ve zor bir iş hem bilgisayarı yoracaktır. Macbook'a Bootcamp ile Windows kurmayı düşündünüz mü?
Hocam 3D işlerde macbooklar çok verimli olmuyor diye biliyorum.Daha önce hiç kullanmadım macbook .Siz denediniz mi kasma oluyor mu

Uzak bağlantı ile aldığınız görüntü asla direkt cihazdan aldığınız görüntü gibi olmaz.

Diğer soruya gelirsek;
Bende iki tane mac var biri 15" 2015 mabook pro diğeri m1 mac mini.

İntel işlemcili mac'de çok fazla programı aynı anda açtığımda bir yavaşlık oluyordu. Mesela 4K video edit yaparken bunu yaşadım. Fan sesi çok oluyor ve ısınıyor. Cpu 50-90 derecelerde gezer genelde.

M1 mac'de fan olmasına rağmen hangi işlemi yaparsam yapayım fan sesi duyamadım. Sıcaklık 28-40 derecelerde geziyor. Bu konuda çok daha memnunum. 2 üründe çift monitör ile kullanılıyor.

Sen kullandığın programları istediğin cihaz ismi ile aratıp videolarına ulaşarak nasıl performans gösterdiklerine bakabilirsin. Ağır işlemler yapıyorsan (3D programları nelerdir tam bilmiyorum) air değil pro veya M işlemcili mac mini bakmalısın. Air'de fan olmadığı için ağır işlemlerde sıcaklığı stabil tutmak için gücü kısıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı