Çözüldü MacBook'ta ASP.NET nasıl geliştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zeroShade

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben Windows masaüstü PC kullanıyorum ve yeni MacBook aldım onda da ASP.NET ile site geliştirmek istiyorum ama vs 22 yerine VS Code kullanmak lazımmış. Biraz karışık geldi ve veri tabanı için MSSQL kullanıyordum onun yerine ne kullanabilirim? YouTube'da bunlarla alakalı önerilecek kanal varsa çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
VS desteği yakında bitiyor olması lazım macOS için, ondan dolayı VS Code içine eklenti kurup ilerleyebilirsiniz. MSSQL doğrudan çalışmıyor, docker kurabilirsiniz.
VS desteği yakında bitiyor olması lazım macOS için, ondan dolayı VS Code içine eklenti kurup ilerleyebilirsiniz. MSSQL doğrudan çalışmıyor, docker kurabilirsiniz.

Çözüm
Hocam VS desteği çoktan bitti. @Astiva'nın dediği gibi VS Code kullanabilirsiniz. Öğrenciyseniz Rider da bedava, kullanabilirsiniz. MsSQL doğrudan makine üzerinde çalışmıyor (silikon Mac ise eğer), onun için de yine Docker kullanabilirsiniz. MySQL kusursuz çalışıyor, bunu da not düşeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı