MacBook'ta Microsoft SQL Server/SSMS kullanımı sorun doğurur mu?

• Konuyu başlatan bayo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 343

bayo

Decapat
Daha fazla  
Yeni bir MacBook aldım ve okul gereği Microsoft SQL server kullanacağız. Ancak öğrendiğime göre ssms Mac'te yokmuş ve bunun yerine Azure'yi indirmemiz gerektiğini öğrendim. Bu durumda okulda ssms kullanılacağından dolayı bir sıkıntı yaşar mıyım? Ssms ile hocanın yapabileceği her şeyi eksiksiz Azure ile yapabilecek miyim?

Ayrıca ilgili kurulumlar için detaylı bir rehber videosu önerebilir misiniz?

İyi sosyaller.

Evet maalesef SQL server kullanamazsın fakat fakat docker ile kurabilirsin Linux versiyonunu Ssms'e gelince Azure kullanabilirsin.

Ben kurdum ancak sorgularda çok ağır çalışıyor hatta satır satır getiriyor. Bunu nasıl engelleyebilirim? Hem mac kullanmak istiyorum hem de ssms kullanmak. Windows'taki performans mümkün değil mi hiçbir türlü?

Ben kurdum ancak sorgularda çok ağır çalışıyor hatta satır satır getiriyor. Bunu nasıl engelleyebilirim? Hem Mac kullanmak istiyorum hem de ssms kullanmak. Windows'taki performans mümkün değil mi hiçbir türlü?

Açıkçası ben bir sorun yaşamadım sorgular gayet yeterli hızda çalışıyordu. Öyle satırlarca sorgu getirmedim açıkçası henüz belki bende de yapar ama işin özü direkt Windows'taki gibi bir performans beklememek lazım galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı