MacBook'ta nasıl Discord'a girilir?

Saddam0

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba;

Elimde bulunan macOS işletim sistemli cihazımdan Discord'a giremiyorum. İnternetim Superonline, DNS değiştirme işlemi gerçekleştirdim ama malumunuz Superonline olduğu için kabul etmedi. (denediğim DNS'ler: 1.1.1.1 — 1.0.0.1 — 8.8.8.8 — 4.4.4.4) Discord'a nasıl bağlanabilirim? Hem VPN'li hem VPN'siz çözümlere açığım ama VPN'siz olursa daha memnun olurum.

Arkadaşlar merhaba;

Elimde bulunan macOS işletim sistemli cihazımdan Discord'a giremiyorum. İnternetim Superonline, DNS değiştirme işlemi gerçekleştirdim ama malumunuz Superonline olduğu için kabul etmedi. (denediğim DNS'ler: 1.1.1.1 — 1.0.0.1 — 8.8.8.8 — 4.4.4.4) Discord'a nasıl bağlanabilirim? Hem VPN'li hem VPN'siz çözümlere açığım ama VPN'siz olursa daha memnun olurum.

Spoofdpi kullanabilirsin. Türkiye portu var. Bende dualboot macOS kullanıyorum işe yarıyor. Fakat çok da stabil değil, bazen ilk deneyişte girmiyor. Ayrıca DNS değiştirerek Discord sınırını aşamazsın!

AdGuard VPN ile Discord kullanıyorum. İstisnalardan sadece Discord uygulaması ve websitesinde çalışacak şekilde ayarladım. Nitro kullanmıyorum. Videolu görüşmeler ve ekranımı paylaşma gibi durumlara da çok fazla girdiğim söylenemez. Ücretsiz hesaba ayırdığı kota bu şekilde kullanınca Discord için rahat yetiyor.

AdGuard VPN ile Discord kullanıyorum. İstisnalardan sadece Discord uygulaması ve web sitesinde çalışacak şekilde ayarladım. Nitro kullanmıyorum. Videolu görüşmeler ve ekranımı paylaşma gibi durumlara da çok fazla girdiğim söylenemez. Ücretsiz hesaba ayırdığı kota bu şekilde kullanınca Discord için rahat yetiyor.

AdGuard VPN'nin kullanıcı deneyimi iyi değil diye duydum internette de fazlaca şikayet var hakkında emin misiniz önerinizden?

Spoofdpi kullanabilirsin. Türkiye portu var. Bende dualboot macOS kullanıyorum işe yarıyor. Fakat çok da stabil değil, bazen ilk deneyişte girmiyor. Ayrıca DNS değiştirerek Discord sınırını aşamazsın!

Aşılıyor btw. Türk Telekom ve özellikle TurkNet'te rahatlıkla girebilen örnekleri fazlaca var. Ama yine de teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AdGuard VPN'nin kullanıcı deneyimi iyi değil diye duydum internette de fazlaca şikayet var hakkında emin misiniz önerinizden?
Daha az pürüzlü bir yöntem bulamadım maalesef. Benim için şimdilik en geçerlisi o oldu. Yasaklandıktan beri kullanıyorum. Kaspersky ile idare ettim bir süre. Ancak split tunneling konusunda problemliydi. Discord girerken bazı oyunlara vs girememeye başlamıştım.

Aşılıyor btw. Türk Telekom ve özellikle TurkNet'te rahatlıkla girebilen örnekleri fazlaca var. Ama yine de teşekkür ederim.

Dostum bahsettiğin DNS'ler Google, Cloudflare çok bilinen herkesin kullandığı DNS'ler. Bahsettiğin kişilerin bu DNS'ler ile bypass etmesi imkansız. Arka planda örnek vereyim TurkNet'in yönlendirmeleri yüzünden olabilir. Veya modem ayarlarındaki bir ayardan olabilir. Bahsettiğiniz DNS'ler ile Discord'a tek başına giremezsiniz btw.

Spoofdpı'yı sisteme kurun. SpoofDPI/_docs/INSTALL.md at main · xvzc/SpoofDPI

Ancak benim için sistem genelinde indirmelerde sıkıntı çıkarttı, sürekli kesilmeler oluyor bilginiz olsun.

Düzenleme: Superonline'da hiçbir şekilde girilmediği söyleniyor.

Superonline ile ben çoğu cihazda ve çoğu işletim sisteminde kullandım dostum sorun olmuyor. macOS, çoğu Linux dağıtımları, Windows gibi hepsinde sorun yaşamadım. Tabii çok da stabil bir bypass uygulaması değil her zaman tak bastım açıldı bir program değil maalesef.

Superonline ile ben çoğu cihazda ve çoğu işletim sisteminde kullandım dostum sorun olmuyor. macOS, çoğu Linux dağıtımları, Windows gibi hepsinde sorun yaşamadım. Tabii çok da stabil bir bypass uygulaması değil her zaman tak bastım açıldı bir program değil maalesef.
Ben spoofdpi açıkken indirmelerim hep kesiliyor, kapattığım zaman devam ediyor...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı