MACFit Gordion AVM gidilir mi?

Evet, evimin önünde metro mevcut ve Gordion AVM'ye 3 durak. Yani yaklaşık 10 dakikamı alıyor gidip gelmek. Arabayla gidersem daha kısa sürme ihtimali de var çünkü ehliyeti yeni alabildim. Ekstra para vermekte çok kararsız kaldım 2-3 ay sonra tekrar ısınınca supplemente harcamak çok cazip geliyor o parayı ancak bu sefer rahatımı düşüneceğim gibi, teşekkürler.
Merhaba ben de çayyolu taraflarında oturuyorum cazip fiyatlı bir spor salonu bulursanız iletişime geçebilir misiniz? MACFit için sanırım aylık 5k üstü bir para isteniyor ve ben de değip değmeyeceği konusunda kararsızım.

Merhaba ben de çayyolu taraflarında oturuyorum cazip fiyatlı bir spor salonu bulursanız iletişime geçebilir misiniz? MACFit için sanırım aylık 5k üstü bir para isteniyor ve ben de değip değmeyeceği konusunda kararsızım.
En uygun pakette sadece Gordion MACFit'e gitmek istiyorsanız aylık 2.3k civarına denk geliyor. Peşin verip 6 ay imkanı da var o da 1.9k civarına denk geliyor. Eğer genellikle Çayyolundaysanız en mantıklısı MACFitten normal üyelik yapmak. Diğer klüp dersleri vs. onlar cidden gereksiz şeyler, her yerdeki MACFite girmek istiyorum dersenız ayrı. Ben yine salon araştırmaya devam ediyorum, bulursam size de söyleyeceğim.

1750859821812.png
1750859836280.png

Merhabalar ben Ankara'da konu sahibinin bahsettiği AVM'ye yakın bir semtte oturuyorum. Aslında spor geçmişim var ancak sınav senemdi bu sene gidemedim 6-7 ay ara verdim... Şimdi gene çok underground bir yer bakıyordum ancak benim evime çok uzak kalıyorlar genelde. Yani en yakın alternatim MacFit oluyor ve sadece 6-7 bin TL daha pahalı öbür uzak salonlara göre. Bu parayı ekstra vermeme değecek mi? Siz ne önerirsiniz? Fikir alışverişinde bulunmam gerekiyor da... Yola çok vaktim gitsin istemiyorum artık. Gerçekten yolda vakit geçirmekten sıkıldım. Hatta bu sene sınavım olmasına rağmen bile MacFitte olsam gidebilme imkanım olabilirdi.
Dostum bende çoğunlukla gordion'a gidiyorum. Fazlasıyla oldschool bir salon. Aletleri çok iyi değil ama çok kötüde değil. İyi bir idman geçirip çıkıcak kadar. Ha bu arada havalandırması berbat.

Eğer alacaatlı'ya gelme şansınız varsa Beker Plaza MACFit'e gitmenizi öneririm, ikiside çok kullandığım salonlar.

Dostum bende çoğunlukla gordion'a gidiyorum. Fazlasıyla oldschool bir salon. Aletleri çok iyi değil ama çok kötüde değil. İyi bir idman geçirip çıkıcak kadar. Ha bu arada havalandırması berbat.

Eğer alacaatlı'ya gelme şansınız varsa Beker Plaza MACFit'e gitmenizi öneririm, ikiside çok kullandığım salonlar.
Hocam ben Bilkentte oturuyorum. Yaşamkente 2 vasıta ile gelmem 30 40 dakikadan fazla sürüyor ancak Gordion AVM 'nin içinde direkt metro olduğu için tek vasıta 10-15 dakika alıyor. Gold üyelik alırsam belki arada bir uğrama imkanım olur ama Cepa ve Gordion hariç gideceğimi sanmıyorum bu yüzden klasik üyelik alacağım bir yere. Yine de teşekkür ederim. 🤚

Hocam ben Bilkentte oturuyorum. Yaşamkente 2 vasıta ile gelmem 30 40 dakikadan fazla sürüyor ancak Gordion AVM 'nin içinde direkt metro olduğu için tek vasıta 10-15 dakika alıyor. Gold üyelik alırsam belki arada bir uğrama imkanım olur ama Cepa ve Gordion hariç gideceğimi sanmıyorum bu yüzden klasik üyelik alacağım bir yere. Yine de teşekkür ederim. 🤚
Gordion'a uğrarsanız tanıtmaktan çekinmem. Ulaşabilirsiniz istediğiniz gibi.

Teşekkür ederim. Kayıt oldum bugün pazartesi başlayacağım, siz her zaman uğrayan taraf olmadığınız için uğrayacağınız zaman buradan yazarsanız tanışma fırsatımız olabilir, sağ olun düşündüğünüz için.
yg.yildirim
Gideceğiniz zaman yazabilirsiniz :)
Gordion MacFit'e mi yazıldınız? Bir de ne kadara?
Gold üyelik aldım senelik 20000 liraya. Uzun süredir gidiyorum gordion macfite.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı